Sundsvall, fest & internetkrångel =(

Har inte kunnat blogga på ett tag nu så den senaste veckan får vara ett svart hål i min historia, eftersom man med dagens fina teknologi inte längre behöver använda hjärnan eller minnet. Vårat internt hemma har tagit semester eller gått ut i strejk, vilket som så fungerar det inte iallafall men datorn tycker att det fungerar.. Hmm, skumt det där! Förra helgen åkte vi med Alex upp till Sundsvall, han går på Aware-gymnasiet där och bor på ett internat. Hur kul som helst, man vill nästan gå om gymnasiet. Ett helt kollektiv med bara 15-åringar! Kan de bli mer röj?? Ungefär som en 3 år lång bandit-kryssning(!!!) Det var kallt som fxn däruppe, men fint med all snön. Tyvärr fick vi inte på takboxen på Yess kvast, så jag fick inte med mig brädan... Annars hade man kunnat åka lite.. *whiie* Spenderade istället lördagen i Birsta köpcentrum och brände massa pengar... *Ouf* Men ibland får man, eller...?? Veckan i övrigt har varit rätt lugn, som vanligt.. Äta, jobba, sova... Och lite träning har klämts in också. Måste rycka mig i kragen och ta mig iväg till tkd-träningen eller kickboxningen.. Vill verkligen, men tiden räcker inte riktigt till, det har varit några "måsten" nästan varje dag! *Hmm* Man måste helt enklet bestämma sig och ta sig tiden! Ska bättra mig.. I fredags va jag, Yessica och Jimmy ute en sväng. O'learys, Hamnmagasinet och Stanleys.. Det var ju som vanligt, samma människor, samma musik m.m. men det var ändå riktigt kul.. Hänger ju oftast på vilka man är ute med. Hela dan igår låg jag i soffan med ostbågar, chokladglass och Mer.. På kvällen var jag hemma hos mormor och Kurtan och åt middag (Fläskfilé med PF och Bea-sås, Muuums!) och tittade på Mamma Mia, är väl inne på min 7 omgång nu med den filmen, men den är ju så braaaa! Idag hänger jag på Målargården och röjer runt lite och ikväll blir det kanske bio med Jimpa, har inte ringt å kollat läget ännu, stackarn va på fjortis-korv-fest i Strängnäs igår så efter jobbet ska jag slå en pling och kolla hur han mår! ...om han överlevde! *Hihi*

Lite blogg-fix.

Har suttit hela dan framför dum-burken och lirkat med hur bloggen fungerar med alla dessa html-koder och så, å nu börjar jag få snurr på det tror jag! Men jag skulle vlija veta hur man kan lägga in en bild som bakgrund?!? Nån som vet?? Har tvätt-stuga by the way och skulle tömma en tvättmaskin då jag upptäckte att en ev helvetes-katterna hade bajsat på nåt så hela tvätthögen luktade blöt katt-bajs! *Uuuusch* Skitäckligt! Måste slita mig härifrån snart men de är inte det lättaste, det är ju riktigt kul att greja med datorn när man väl har börjat. Har lovat Yess att dammsuga, men med tanke på att hon jobbar natt och Maykel är hos sin pappa så kan jag nog skita i det till imorgon förmiddag och sitta kvar en stund till.. *hehe* Klick på bilderna för förstoring!

Skridskor + Förkyld = Inte bra!

Brrr, vad kallt de e!  Har precis kommit hem efter ett par timmar på isen med Mayki och Karlsson! Dag 2 och Lektion 2 var klubba och puck! Maykel har fått en alldeles egen liten klubba utav Karlsson, och var så stolt när han skulle bära den från bilen..
Han är faktiskt jätteduktig och ramlar nästan ingenting nu.. Stora framsteg av en liten man !

Är fortfarande risig, men det är så svårt att låta bli att åka nu när det äntligen finns snö och is! Whiiiee...

Skjutsade upp Pablo till sin bror i Sickla på eftermiddagen, sen passade jag på att åka till jobbet och tvätta och dammsuga bilen. *Jätteduktig*
Och bilen blev utpyntad med "små" snöflingor och nya Jägermeister-mattorna åkte ju också in!
Hell rockers! Hihi..

Nu e de djungelvrål och Let's dance (tydligen) i soffan som gäller.. Usch, ska inte gå ut mer till....
....ja, på måndag när de e jobb-dax igen!

Hej hopp!


Snart slut på friden!

Endast en helg kvar på julledigheten...

Men det gör faktiskt ingenting, har kommit fram till att jag får någon form utav sömnproblem när jag är ledig.. Halkar jättefort in på natt-banan och kommer inte riktigt ur den.. Har ju iofs alltid varit en kvällsmänniska men det är lite jobbigt när man stirrar i taket halv 4 på natten och absolut inte kan sova.. Som nu t.ex...

Den här veckan som skulle bli min komma-i-form efter julmaten vecka har ju verkligen varit meningslös, snörvlat i soffan hela dagarna framför ett gäng med gamla klassikerfilmer, först idag tog jag mig utanför dörren, (om man inte räknar chippens middag i tisdags)
Åkte upp till netonnet och böt Maykis PSP2 spel, han fick två i julklapp å det var sista dan för byte så jag hade helt enkelt inget val
Men faktiskt så gjorde det mig lite piggare så jag åkte t.o.m. skridskor med Maykel och Karlsson på fågelkärret på eftermiddagen/kvällen. Riktigt nice.
Det var Maykis debut-åk och vem vill missa Bambi på hal is??
Men han var faktiskt jätteduktig och efter en timme typ började han få in balansen och kunna åka framåt!
Han tyckte att det var jätte-kul så imorgon blir det åka igen! Kanske en liten nu SSK:are som föds...!??

Karlsson och Maykel stannade kvar men som dom kycklingarna jag och Pablo var så åkte vi hem tidigare, frusna upp till hår-rötterna.
Rörde ihop en blomkåls-soppa till middag och fick t.o.m. det annars så grönsaksmotståndige Karlsson att smaka, och han tyckte väl att det var sådär gott! Hmm.. Jag tycker iaf att de e supergottis!
Jess slutade vid 21.00 tiden och kom hemramlades med ryggskott, så hon och Maykel spenderade kvällen i soffan framför c/o Segemyhr.
Jag drog mig tillbaka med SATC - the movie och en mandarin som sällskap! 
SATC är alltid lika soft att kolla på, fyra tjejkompisar som inte alltid är sams men som håller ihop i vått och torrt. Som har överseende med varandras brister och personligheter. Synd att det inte är så i verkligheten, eller det kanske finns dom som har det så - en liten cirkel of trust liksom.. Inte helt fel!

Nu e de dax att kidnappa Elvis så man har nåt mysigt att gosa med innan man somnar (eller förhoppningsvis somnar)

Natti Natti!






 

...å så hamna man iaf i förkylningsträsket då!

Fan, jag som trodde jag skulle klara mig. Tänkte börja träna bort julmaten nu sista veckan på julledigheten, men det kan man ju glömma nu... Fan också, men det var väl ändå rätt otippat att man skulle klara sig eftersom hela huset går och hostar och har ont ihalsen, och i huvet.. Men de e ju inget kul alls!

Snart e det dax för middag hos Chippen, Jimmy och Fuckfejs (Joel) ska också med... Det blir kul å bara sitta å snacka skit =)
Synd bara på huvudvärken... *suck*

Tänkte tvätta bilen också men den får vänta nån dag till.. Hihi..
Har ju som vanligt varit inne och kollat på Mias blogg och snott lite roligheter från henne..

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Baggy-jeans och en hederlig gammal adidas-jacka och palestinasjal..
Vad använder du just nu för skor: Just nu inga eftersom jag sitter i sängen.. Annars gympa-skor..
Favoritfärg på kläder: Grönt eller blått.

Senaste person som
Sov i din säng:
Maykel
Du pratade med: Nizze
Du delade en drink med: Jimmy (om öl räknas)
Du gick på bio med: Jimmy och Joel
Du gick på stan med: Chippen
Skällde på dig: Jessica skulle jag tro..

Senaste
Låt du hörde:
Bonnie Tyler - It's a hearteach (heter den så??)
Film du såg: Nothing Hill
Mat du åt: Korvgryta/soppa... Hmm..
Kram: Maykel
Puss: Maykel
Fest: Nyårsafton.
Känslan: "Fan, jag vill inte bli förkyld..."
Ilska: När det va full rulle inne hos mig när jag precis målat om och allt såg ut som hell överallt!
Resa: Till Finland - Banditboat
Glädje: Finns mycket glädje, kan inte precisera nåt.. =/
Dröm: Flummiga drömmar, har antagligen feber..
Boken du läste: Flodhästen på arbetsplatsen.
Personen du träffade: Jess, Alex, Nizze, Tindra, Maja, Oliver, Ferdinand, Pablo.. D.v.s. Huset Fullt!
Personen du pratade i telefon med: Nizze
Personen du fick sms av: Jimmy
Gången du åt en 7-eleven korv: Inte 7-eleven men korv på statoil utanför IKEA igår..
Gången du var utomhus: Förutom finland var det ca 3 år sen.
Gången du sov: I natt..
Gången hela din familj åt middag tillsammans: På juldagen.
Saken du köpte: Massa skoj på IKEA..

Om dig

Namn: Emma
Ålder: 24
Smeknamn: Tjock-Emma, Moster M..
Syskon: En storasyster.
Sysselsättning: Stripar bilar och annat skoj!
Bra egenskaper: Snäll och ansvarsfull.
Dåliga egenskaper: Tjurskallig.
Yrke: Har nog inget.
Hårfärg: Rött med blonda slingor..
Ögonfärg: Mörkbruna.
Skostorlek: 37-38..

Skriver mer sen!

Tjingeling! =D


Grått Nytt Hår...

Då var jul, nyår och mellandagsrean avklarad ännu en gång, som vanligt resulterade det i att man e pank och tjock..
Eller ja, inte helt pank kanske, och inte tjock heller men som vanligt springer det iväg mycket pengsingar på alla dessa julklappar (även fast mna säger att det inte ska bli några speciella iår... hmm..) och givetvis blir det mycket maaaat, kakor, julgodis, julmust, julöl och allt annat som e gott men onyttigt.. *oink oink* (De e sommar snart)

Det har blivit mycket jobb på Målis mellan stor-dagarna så det har varit full rulle å e rätt skönt att alt är som vanligt igen..

Nyårsafton var verkligen kanon, hade inte kunnat bli bättre tror jag.. Jag, Jimmy, Joel, Linda och Sofia började kvällen med julmiddag i Trosa. Det blev grillad fläskfilé med pressad potatis och whiskeysås, som Joel alldeles själv hade rört ihop.. Ehm.. Och till efterrätt var det vaniljmousse med hallonsås och hallon.. Verkligen supergottis!! *mums*
Efter middagen spelade vi "Så det kan låta" och drack självklart ingenting annat än destillerat kranvatten under spelets gång.. *Host host* Kul spel och självklart vann tjej-laget med marginal!  

Tolvslaget firades med Asti-Cinzano och fyverkeri-tittande bakom huset. Var tyvärr inte lika mycket fyverkerier som man är van vid här hemma där hela himlen brukar fyllas men det gjorde inget eftersom man ändå bara längtade efter kvällens höjdpunkt, BADTUNNAN!! 

Sofia stannade hemma tyvärr men vad säger man... Mer öl och mer plats åt oss!! Var kanske aningen kallt att springa ut i bikini från rummet till tunnan, men när man väl kom i kändes det som rena himmelriket...  ...i ungefär en halvtimme då vi snabbt flyttade oss 60 år tillbaka till västtyskland och kände oss som 4 ihjälgasade judar.. 
Herrarna Scout som så envist skulle elda igång tunnan drog på lite för mycket ved, och eftersom rökutsuget tydligen var i nederkant så blev det lite för tufft för tunnan att skicka ut all rök, så istället rök det ut upptill, i ansiktshöjd med oss... *Buhuäää* Vi lät den ryka på ett tag själv och sökte skydd i den intill-liggande bastun en stund..

När vi kände oss starka nog att förflytta oss ut igen va det helt i sin ordning, det rök enbart ur skorstenen och vi kunde bada vidare utan bekymmer.
Drog oss hemåt vid fyra halv fem tiden på morgonen, utpumpade på vatten, trötta men nöjda och glada..

Och som vanligt vaknade man med diverse blåmärken, brännsår (från skorstenen) men faktiskt inte bakis... Helt otroligt!
Nyårsdan tillbringades i soffan, med pizza, cola och hela sista säsongen av "Vänner".. (Tack Kanal 5!)


RSS 2.0