VARNING!

Snart är det galna paintboll-spelare lösa på ing1 igen.. =D *whiee*

Har byggt upp banan igen nu ikväll, tyvärr var det några idioter förut som roade sig med att köra sönder den med en fyrhjuling, men nu har vi skruvat igen de flesta dörrarna så förhoppningsvis får den vara ifred nu.
Blev rätt bra, trots att det försvunnit en del grejer... ...upp eldade!
Trist för vi det låg ändå rätt många timmars jobb bakom att släpa dit gamla traktor-däck, tompallar och annat skrot..
Tråkigt att världen ser ut som den gör.. Ingen kan väl tycka att det är kul när man får något förstört, så varför gör man så mot andra?? Kanske avundsjuka, men om dom lirarna ville vara med och spela så kunde dom ju fått det istället för att förstöra den.. Men men, kanske får sätta upp en lapp! *haha*

Hursomhelst, på söndag blir det spel av, om vädret tillåter d.v.s. inte för mycket minusgrader =O Ska bli riktigt skojigt!!!




Imorgon ska jag och jimpa till Linköping och kila in på Froggy's. Dom säljer wakeboard-grejer, jag ska spana in nån schysst våtdräkt och flytväst till sommaren.
Jimmy ska kolla in nya bad-brallor, ny wakeboard-lina och ett wakeboard torn till båten.. En liten uppgradering till sommaren. Alltid kul att kolla in en affär som har alla grejer på plats, istället för att titta på internet.
Sen är det bio på schemat, ska se "män som hatar kvinnor" har hört att den ska vara riktig bra..!
=)

Ska smälla in ett par träningspass också under helgen, blir väl cykling ute imorgon-bitti och sen simning på söndag morgon, riktigt tidiga träningspass på helgerna, men det kan ju va bra. Kanske man kan lära sig att stanna hemma några helgkvällar i månaden, och va allmänt social på det där nyktra sättet.
Börjar få iordning på andningen på simträningarna nu, har aldrig förut tänkt på att det är bra att andas när man crawlar *haha*
Löpträningen fungerar sisådär nu ute, det är isigt i Kusens backe så senaste passet blev terränglöpning bredvid spåret istället, men det gick ju lika bra det. Aningen jobbigare kanske.

Nu är det godnatt-is, ska som sagt tidigt upp imorgon, om man ska hinna ut och träna innan Jimpa kommer och plockar upp mig.

Nattinatt & Simsalabim

<3








Värsta tempot men med mycket energi! *Whiie*

Har hoppat ner i soffan efter en helkväll i Hammarby-backen med snowboard, varm choklad och Pablo. =)
Stackars kille, andra gången han åkte och nästan bara is och iskristall-snö i backen! Han kunde inte ens sitta i bilen påvägen hem.. =oP Känns som att vintersäsongen är över och att det får börja planeras inför vårens och sommarens galenskap istället! Men de e ju inte dumt det heller..

Dagarna går fort nu och man måste ju ibland ta 5 minuter och bara varva ner för att tänka igenom saker och ting. Men det är bara kul, till skillnad från för ett par veckor sedan när jag var helt slut och energilös!
Tror det kan ha med min insats i Triathlon-historien att göra! =) Det är riktigt kul! Tar rätt mycket tid, blir många pass eftersom man måste få in alla grenars träning på en vecka, men eftersom jag är en sån som mår bra av att träna, och verkligen mår skit av att inte träna så passar det ju rätt bra ändå...

Men man ska ta vara på tiden så att den inte bara försvinner och man en dag står där och undrar vad man har gjort, därför är det ett hett tips att blogga! =) Då kan man alltid gå tillbaka lite och tjuvkika om man undrar..
Yess kläckte ur sig en rätt smart sak när vi satt och åt lunch och allmänt pratade om livet, vilket var följande: "Det är medans man är ung och i nuet man bygger upp hur man vill att ens framtid ska se ut" Enkelt men smart, väl vald ord att tänka en extra sekund på. Det gäller ju faktiskt överlag allting. Familj, jobb, träning m.m. Och man ska aldrig göra nåt, och framförallt avstå från nåt som man kanske kommer ångra senare. Och även om det går åt skogen, så vad gör det? Så länge det inte är på någon annans bekostnad.. =S Man ska inte va rädd för att öppna eller stänga dörrar, alltid leder det nånstans! =) För mig är det egentligen en självklarhet, jag lever lite så, ävenom det kanske kan bli lite för spontant ibland.. Hmm.. Finns några historier att välja mellan.. =)
Men man kan ha det i bakhuvet iallafall, känns ibland som det är lite lätt att bara fastna i rutinerna och flyta med strömmen och låta tiden gå utan att göra nåt åt den.

Usch vad filosofiskt det blev...

Förra helgen rockade, jag, Jimmy och Joel (Trion) va på hoj-klubb i Trosa efter att vi avnjutit en god Joel-middag bestående av Stinas kyckling, Boil-in-bag ris och pås-sås.. Haha, nä jag skoja bara Joel, det var faktiskt jättegott! =)
Sedan bar det av till Trosas industriområde och den lokala svartklubben ;) Rätt mycket udda folk, men det är ju nästan alltid dom som är roligast, och lite udda live-band kanske så rullade kvällen på. Vi hade skoj och som vanligt blev det väl kanske en och annan jäger för mycket.. Hmm.. Tanken var väl kanske att det skulle blivit en vinyl-efterfest, men den blev rätt tunn.. Några stycken hängde i Jojjes vardagsrum ett tag men  sen kom stora pekfingret fram och dom fick sussa hemåt. Själv dunade man in på Joels trasiga bäddsoffa bråkandes med Jimpa om vem som skulle få ha Joels sovsäck som täcke.. Det blev jag.. *Vilken gentleman, =) man blir nästan tårögd* Men hade jag kommit på vad jag kom på dagen efter gällande sovsäcken så hade jag nog kunnat avstå den... *host host* Man kan väl säga att den inte riktigt varit sig själv sedan midsommarfesten på Askö förra året.. Haha.. *End of story*

Mådde som en drottning dan efter, tror ingen var riktigt bakis faktiskt, så det fick bli en Hannas fika innan vi rulade hemåt, första stunden på en uteservering med en kaffe i handen. Riktigt nice, där kom sommarfeelingsen! Snart kommer den...

I övrigt är det som skrivet mycket träning på schemat, så när man kan får man klämma in en och annan kompis-fika och lite familjemys. Knåpigt med tiden men det går. Hade natten i natt på Målis och jobbade där måndagkvällen också så jag har först nu kommmit tillbaka till det vanliga livet.
Vi håller på att försöka sy ihop lite paintboll spel till helgen. Om vi får ordning på banan på fredag =S *hoppas*
Skulle va kul nu när det börjar bli soliga dagar =) Blir nog en tur till Linköping också, Jimpa ska kolla in Wakeboard-torn till båten och jag ska kolla på våtdräkt och flytväst... Joel ska ... ... ... ... ... ...! =) Ha, det får man fråga honom om! Hehe..
Ska ställa in mig på en nykter helg iallafall! Och det är ju alltid nåt positivt!

Nä,nu e de sovdax... Simträning imorgonbitti! Ojojoj... =D

Buss & Kran


Massor med snö!

Shit pommefrite vad det snöar! =O
Ännu mer, verkar aldrig sluta. Trodde det skulle bli vår förut men det verkar som det dröjer ett tag till.
Hmm..
Mysigt på ett sätt, för man kan åka bräda ett tag till. Men tråkigt eftersom jag vill ut och cykla nu, och springa. Lite trött på löpbanden på gymmet nu.. =S

Ska köra mitt första pass som triathlon-klubben har nu ikväll =D Ska bli jättekul, det är ju rätt mycket träning man får göra själv, eller haka på andra när dom ska ut och cykla, springa o.s.v. Men jag tror jag börjar själv först, känns som dom på klubben har tränat rätt mycket mer och längre än mig. Men det får man ju ta ikapp(!)
Va och köpte en baddräkt, badmössa och simglasögon efter jobbet.
Det är ju lite man måste köpa iaf när man ska börja. Har väl lite bra tränings-kläder och en cykel-hjälm(!) kvar att köpa nu. Köpte en cykel för ett par veckor sen, en mountainbike så det kanske behövs ett par nya smalare däck också.. 
Är faktiskt lite nervös, prestationsångest eller vad man kallar det... =S *gaaah*




I sommar är det Stockholm Triathlon som gäller, den 23 Augusti. =) Ska köra Olympisk distans (tydligen) det innebär 1500m simning, 4 mil cykel och 1 mil springa.. Tydligen låg snitt-tiden på 2,5h så jag får väl ha det som målsättning =)

Men som sagt, det är ju rätt bra om snön dunstar bort nu så man kan komma ut lite..

Såååå... vad hände i helgen då?? Alex var här, han hade ju sportlov, så i fredags satt han, jag och Yess och tittade på gamla buskis-klassiker och drack en bärs/vin.. Vi matade oss igenom Stackars lilla Sven och Kostervalsen. Riktigt bra filmer och det är ju inte konstigt att man har den humorn man har.. Haha..

I lördags blev det en softar-dag, var bara hemma och pysslade och städade lite. På kvällen rasslade Jonna, Jimmy och Joel över på lite mat och ölspel. Riktigt nice och senare bar det av till Torekällberget. Jag och Jimpa kom in trots att vi inte nåt den gyllene åldern 25 ännu.. =) Det blev en rätt kul kväll, även om medelåldern på "berget" var något över oss, men vad spelar det för roll så länge man har kul!? Hihi..
Blev som vanligt en söndag i soffan..

Igår var jag och Yess på en föreläsning som handlade om sexualitet hos funktionsnedsatta. Va rätt intressant, litegrann kanske som en refreshing av sexualkunskapen i skolan men även mycket om hur man ska tänka och handla när man jobbar på boende. (Som Yes gör heltid och jag som vikarie) så ja, alltid lär man sig nånting. Man kan aldrig lära sig för mycket =)
Resten av kvällen kollade vi på gamla filmer från när Maykel var liten. Gud va sötis han var! Riktigt supergullig med alla sina små ord och hans sätt. Kunde inte slita mig så det blev rätt sent... =S

Nä, nu e de dax att utsätta kroppen för lite uber-träning!
Hoppas jag överlever.... =O

Hihi..

RSS 2.0