Tok-trött-mössa..

Undrar om det beror på ens nya "hundliv" eller om det är vädret!?  

Det är märkligt hur som helst.. Kanske en blandning. Men hade inte Ricci i princip draaaagit mig ur sängen på morgonen så hade jag kanppt tagit mig upp..

Ricci börjar känna sig som hemma iaf, både hemma och på jobbet.  Och överallt annars.. De är jättekul! Men samtidigt jobbigt. Man har hela tiden en andra hälft att tänka på. En andra hälft som inte klarar sig själv..
Vi tränar allmänlydnad på södertälje syd på torsdagar. Det går rätt bra faktiskt. Kunde helt klart va värre.. Hehe.. Kurtan och Pepsi är också med. Som sagt.. hehe.. det kunde va värre..
Nackdelen är att man inte får sovmorgon längre. Hmm..

Förra helgen var det Ladies vs Gents i trosa. Mackan och Christian hade bakat ihop en lite fest på backfikan på Fyren. Va riktigt kul. Var helt slut på dan och undrade hur jag skulle orka, men sov en timme sen var det full fart. Ända till halv 6 på morgonen. Hem till Jimpa, sova och vakna halv 12 av att världen snurrar.. Hmm, mindre bra.. Alex var hemma hos mig med Ricci. Tog mig väl hem vid halv 3 tiden och då var det bara att plocka ihop efter en hundvaktande tonåring, samla ihop tvätten och kliva ner i tvättstugan.. Trött trött trött..

Annars har veckan och veckorna rullat på i samma takt som vanligt, dvs alldeles för fort..
Det ska bli skönt med lite ledigt nu under julen.. Men det blir väl inget speciellt som händer, utan bara vara hemma och strosa runt..
Måste handla lite julklappar snart, har inte köpt en enda ännu..

Lucia i helgen, hoppas man får se nån sån. Jag Maykel och Yessi ska lussa på söndag morgon för fossilerna. Usch, gå upp tidigt igen.. Stackars mig..

Ska se om man kan klämma in lite egen träning också, inte bara hundträning.. Men det tar mycket energi med den lilla rackarn.
Var och simmade i isdagsmed Jimpa och Mackan i Vagnhärad. Va massa tanter i poolen så man kunde inte direkt hålla nåt distans-tempo. Blev mycket stopp för att inte hitta helt fel i vattnet, eller "köra om" och krocka med folk.. helt enkelt för att hålla koll på läget.

Trött som fan nu så det blir snart sova. Ev avar här ikväll och käkade mozzarellapaj och snackade lite skit. Riktigt skoj, vi är på samma nivå som vi var när vi slutade umgås för tid och evigheter sen, ganska ovanligt tror jag. Alla brukar ju utvecklas åt olika håll, men här har det stannat upp i tiden..

Godnatt & Sov sött!




RSS 2.0