Sommar, sommar, sommar..

Knasigt väder men sommaren är iaf påväg märker man. Det är ljust sent på kvällarna och ljust när man går upp, vilken skillnad det gör... Det är som att hela ens omgivning vaknar efter att ha gått i ide hela vintern...

Fast dom senaste dagrna har det iofs inte varit direkt kalas-väder.
:(
 Men det vänder, hoppas jag...
Samtidigt kan det vara skönt när det är dåligt väder mellan sol-dagarna.. Man kan "hanging around tha' house" och bara sparka mutter en hel eftermiddag, eller fixa med nåt utan att va irriterad för att man inte är ute i solen... Så en blandning är bra helt enkelt. Jag tror att alla nån gång har kännt, att även om det är 25 grader varmt och hela världen ligger på stranden så vill man ibland vara hemma och ta det lugnt.. :)

Och lugnt har det inte varit på senaste tiden. Har haft mycket att pyssla med förutom träningen (som iofs har hamnat efter pga av min fot-skada) och sen har det blivit lite party varje helg senaste helgerna.. :S Förra helgen var det hos Karlsson, han hade födelsedagsfest.. Va riktigt kul, träffade gamla "homies" och fick både smörgåstårta och vingeldricka.. Riktigt lyckad, vi gick inte ens ut på kvällen :) och då är det en lyckd fest! :)

Det börjar närma sig Yess musikal nu, bara ett par veckor kvar till premiären så det tränas för fullt, tjejerna är jätteduktiga. Yess har skrivit den helt själv, och det är en ganska stark historia, så känsliga föräldrar bör hålla sig hemma när den visas upp för frivilliga på sagateatern.

Mayki fick ett par inlines av pappa Oscar idag så han hr tydligen varit ute och åkt hela dan. När han kom hemrullandes så blev jag såklart också sugen på att åka så jag satte en klubba i handen på honom och tog min innebandyklubba och en boll så spelade vi mini-inline hockey här utanför huset... Det är så kul nu när han börjar bli stor, man kan göra så mycket roliga saker... :) Samma intressen.. fart å fläng & tecknad film... ;D *underbart*

Ikväll ska jag in till Målis kl 22.00 en personal är sjukskriven där så det finns en hel del pass ledigt. Men man kan ju inte enbart slösa sin fritid på att jobba, även om det är tok-mysigt där... Och med kollektivet vi har här hemma så är det ju egentligen inte så stor skillnad.. Jag menar.. Mayki måste ju också ha hjälp med tandborstningen och att lägga upp mat t.ex. Så imorgon är det fotbolls-festen i Botkyrka. Vårat lag heter Målisarna (riktigt fyndigt, eller hur!?) och förhoppningsvis blir det fint väder... Är inte lika kul att stå på en fotbollsplan en hel dag i spöregn.. Hmm..

Nu ska det ätas middag och softas lite innan "slitet" ;) börjar..
Lite trött, va uppe före 08.00 imorse och va ute och cyklade med kjelle, foten känns helt bra nu så på måndag blir det löpträning igen.. *whiee* längtar..
Så nu är det färdig-gnällt...

Hejs hopps svejs topps tjopps!

RSS 2.0