Långhelg & Träningsläger

Kristihimmelsfärd.. Man hör ju på namnet vad det är frågan om, men bryr jag mig...??

Nope!

Ingen himmelsfärd för mig, men ändå en riktigt bra långhelg.
Det började redan i onsdags när man kommit hem från jobbet och löp-passet. Då var det bara att studsa in i duschen och göra sig iordning för Tullens öppnande i Trosa. Kul och mycket folk när tullen äntligen öpnar tänkte jag, men nope ytterliggare en gång..
Var väl ungefär 5 stycken där, vi mötteupp Joel vid Jimpas föräldrars båt, drack en bärs och snackade lite skit, sen kilade vi vidare till Fyren, va inte så livat där heller så det blev en sväng på troa stadshotell och sen avslutades kvällen på sportbaren..

Under torsdagen var det dax för att sjösätta Jimmys båt och första wakeboard-turen. :)
Allt gick smärtfritt och snabbt. Vi glassade runt lite och åkte ut till Askö, Joels brorsa var där med sina kompisar. Jimmy hoppade i sin våtdräkt och lyckades starta från stranden på brädan och även med vattenskidor, han ramlade inte en enda gång och höll sig torr, vilket nog va rätt bra, annars hade han nog dragit på sig en riktig förkylning..

                                           


Helgen fortsatte för min del med träningsläger med Triathlonklubben i Malmköping.
Vi åkte under fredageftermiddagen och man hann knappt lämna väskan på rummet innan träningen började.
Vi "mjukstartade" med löpning, intervallträning och sedan en simtur i den intill liggande sjön. Rätt ok faktiskt för att vara ca 14 grader i vattnet. Självklart våtdräkt på! :)
Resten av kvällen blev lugn, vi åt middag och snackade skit ett par timmar.
Lördagmorgonen startade med ett morgon-löp-pass på 30 minuter innan frukost. Frukost åts och sen var det dax att hoppa upp på cykeln för en heldag cykling till Katrineholm ToR. Vi cyklade 10 mil på 6 timmar, men med lunchpaus i Katrineholm. Riktigt skön cykling, men sista milen cyklade jag in i väggen och då blev det riktigt jobbigt.. Men det ska vara jobbigt att träna! ;)
Efter cyklingen var det återigen simträning, så på med våtdräkten igen och hopp i sjön! Blev ingen superavancerad simning, jag avbröt och gick och hjälpte Ulrika med maten istället.
De andra campinggästerna var lagom glada när vi barikerade köket med storkok för 12 personer under middagstid, haha..

Alla var rätt trötta efter dagen som gått, speciellt dom som cyklade 18 mil, men vi lyckades ändå samla ihop alla för en beachvolleyboll match efter maten. Blev riktigt lyckat och vi spelade i närmare två timmar, vilket var rätt tufft efter dagens träning. :)

Sen var det nattinatt, iaf för mig. Var huuuuur trött som helst och sista dagen, alltså idag blev det träningsuppehåll för mig. Allmänt trött i kroppen, ont i axeln o.s.v. hejade jag på när några på klubben körde ett mini-triathlon. Olympisk distans.. Riktigt imponerande att dom orkade, men sen ligger ju alla några år före mig i denna träningsform, så nästa sommar kanske jag orkar med hela vägen ;)

Kom hem i bra tid och nu ska jag spendera kvällen på att göra absolut ingenting. Fortfarande lite sliten, men det spelar ingen roll, hade jättekul, speciellt kul var det att lära känna folk på klubben lite bättre, annat än att man ses i poolen och på cykeln under vanliga träningspass. Det lossnade lite så nu blir det nog mycket mer träningspass att köra ihop med andra utöver klubbpassen... *whiee*

Nattinatt!

Buss & Kran

En seriös träningshelg..

Var på cykeltjänst och hämtade min nya racer i fredags. Guuuud vilken skillnad från att trampa omkring på en sne-hjulad gammal MTB... :)

Riktigt skoj!

Var samling utanför sydpoolen kl.09.00 i lördags morse, och självklart hade jag inte hjälm på mig och fick arga blicken från ett par klubbisar.. *Hmm..*
Fick låna en hjälm utav Ulrika som bor precis bredvid badet så det löste sig ändå. Men ska väl skaffa mig en..
Trodde jag inte jag skulle klara av passet så pass bra som det ändå gick, med tanke på att förutom jag så är det bara en tjej till som är ganska rookie på cykel. Men det rullade på, ut gamla vägen till Järna, sen genom Järna och gamla vägen till Nykvarn och sen hemåt Södertälje igen. Det blev ca 5 mil sammanlagt och det får man ju vara nöjd med första passet.. :)

Det är ju inte så konditionskrävande som man kan tro att cykla, däremot fick benen en rejäl omgång. Kom knappt av cykeln när jag kom hem..
 Eller jo, det gjorde jag men det var lite segt.

Sen var det bara att ta en dusch, äta och åka ut till Järna igen. Joje och Jimpa höll på att montera wakeboard-tornet på Jimmys båt.
Tanken var tt jag skulle polerat Joels old's under tiden, men avsaknaden av poler-trissor och polermedel gjorde mig till designer av båten istället.
Eller designer är väl lite att ta i, men jag mallade iaf av "flasharna" på sidan av båten som kommer bli i svart istället för silver, passade också på att ta bort stripsen runt om.. Satt som fxn och mycket klister blev det att ta bort, så det tog sin lilla tid..
Men ungefär samtidigt som dom fått på tornet var jag också klar...

Sen var det bara hem och grilla... Trodde jag, men så blev det inte riktigt. Carlos lånade grillen förra helgen och den har varken hämtats eller lämnats så det fick bli en repris av lunchen.. :)

Träningen satte sina spår av mig igår, var riktigt trött så kvällen spenderades i soffan framför "omaka par" (en svensk teater från typ -91, skitkul) med lite godis och ostbågar... Ja, allmänt slappande..
Somnade vid 10, halv elva tiden, så imorse var man pigg och glad och stack hurtigt iväg till badhuset för ett simpass. *whiee*

Nu är det frulle-dax sen blir det en tur ut till mormor och Kurtan i stugan med lite korv-grillning och allmänt skit-snack.. Eventuellt får man väl spana in brons-matchen som Sverige spelar i eftermiddag...

Som sagt, en nykter, rolig träningshelg... :)
Kommer nog inte hålla hela sommaren men nån gång ibland kan ju vara nyttigt..

;)

Hej hopp!

Bandit Boat VII

Har traditionsenligt varit på ytterliggare en helkul Bandit Boat.. :) Nummer tre i raden.. Har man inte varit på nån så är det starkt att rekommendera, riktigt kul, skön stämning med skönt folk..

För att få med lite i rätt ordning ska jag försöka mig på någon form av tids-schema:

15.15
Kurtan hämtar upp mig, Joel, Jimmy och Chippen hemma hos Jimmy. Han har fått bli vår standard chaufför upp till för-festen/middan på Jimmy's Steakhouse.

16.00
Vi möter upp Konan och Chrille på JS. Dom har lyckats ordna ett bord på uteserveringen. Middag äts och öl dricks innan det är dax för kaffe & konjak utan konjak i skinnfotöljerna (allt måste gå enligt schemat för att det ska bli rätt stämning på kvällen ;) Hihi..
Båten går vid halv 8 men redan vid 6-halv 7 tiden bokar vi en bulle oc åker till terminalen.. Joel lyckades med helgens första spårning när det kommer en tjej i långa knall-rosa byxor med en knall-rosa hjälm på en gammal dam-cykel.. Normala människor hade i det här fallet kanske fnissat lite och gått vidare.. Men inte Jojje.. Han ställer sig och pekar med hela armen och gapskrattar åt den stackars tjejen.. ..som inte verkar uppskatta det och cyklar purket vidare.. Kul att folk kan få känna att man kan få vara som man är... ;)

18.30
Vi chekar in och klämmer oss ut genom folkhavet för att komma ut i vår-solen igen, vakterna på terminalen blir så griniga när man dricker medtagen bärs därinne.. *mutter och skruv* Vi hamnar bredvid sthlms största hummer som står och dunkar utanför med house musik, här gör Joel sin andra spårning för kvällen.. Han vrålar nåt i stil med: "-Vad är det för skit-musik, det här är en rock-kryssning!" och går fram och smäller igen dörren på hummern.. :) Haha, starkt jobbat PG.

Som vanligt är det jordens längsta kö in till båten, men det går rätt smärtfritt och vi kommer fram och upp till hytten. Riktigt nice hytt. När vi spanade in balkongen dök våra grannar upp över kanten.. Johan och Agent-Kent.. :) Riktigt kul snubbar som vi hängde med resten av resan.

Hittade två flaskor skumpa i kylskåpet som gick åt rätt så fort, usch det är sååå äckligt med champagne.. *Iuck* Men för åtgången skull blev det ett par glas (för mycket kanske).. Hmm..

För första gången stod vi i kön till tax-freen och blev inte utkastade, haha.. Köpte en platta bärs och fyllde upp kylskåpet, schysst med kall bärs på rummet, det är man ju inte direkt van vid.. ;)
Resten utav kvällen rullade på som vanligt, fast utan några större utsvävningar.. En person försvann och vi såg honom inte förrän nästa morgon.. Borta match, om man nu kan ha det på en båt ;) Haha..
Vi kollade på lite band och drack väl en och annan jäger *haha* Tror jag sov lite illa natten innan så vid kanske halv 2 - 2 var jag heeeeelt död! De va bara att nattinatta och hoppas på en piggare morgondag. Festen fortsatte däremot och det var tydligen rätt mycket röj inne i våran hytt, men jag märkte ingenting! Helt galet..

Vaknade som jag fått hela finlandsfärjan i skallen och körde gustavsbergs-bussen 3-4 gånger på morgonen innan jag orkade ta mig in i duschen och överhuvudtaget prata med nån. Måste varit champagnen, jävla champagne..

Sen var det igång igen, ett par Tuborg senare så va man på topp för ännu en dags festande. :) Hittade Jimpa och Joel inne i grannhytten... Vi gick och åt och som i vanlig ordning blev det lite röj under hemresan, för en gång skulle fick j´Joel åka i kundvagnen.. Och självklart lite öl-krig i korridorerna. Jojje "råkade" visst trycka in larm-knappen.. *host host* Och fick sitta hos dom snälla vakterna nån timme och förklara sig.. Som vanligt hade han inte gjort nåt men det var lite svårt att hålla när dom släpade fram övervakningsbanden från korridoren... Både vårt öl-krig, kundvagnsåkande och brottningsmatch + larmknappen spelades upp.. *oj fan* It wasn't me.. *haha*

När vi kom i hamn sa vi hej till våra nyvunna party-polare och letade efter bussen hem. Vi hittade den åkandes påväg ut från området.. Jag och Joel sprang, men Jimmy stod kvar och glodde ner i sin väska *Hmm??* Busschuffören vägrade stanna bussen men efter lite övertalning fick vi gå av ett par kilometer bort.. Hubba hubba hubba..
Mötte upp en aprak Jimmy fortfarande ståendes gloendes i sin väska och tryckte in oss i en taxi till centralen. Där försvamm Jimmy igen...
Jag och Joel gick till McDonalds sålänge och väntade på att han skulle ramla förbi.. Vilket han inte gjorde och ingen av oss hade längre nån fungerande telefon.. Vad göra??
Vi plankade oss in på tåget och åkte hem, med Jimmys nycklar och väska men ingen Jimmy.. *Hmm..*
När vi kom till Södertälje igen tog vi en taxi hem till Jimmy för att hämta Jojjes bilnycklar, ifall Jimmy skulle få en bortamatc i storstan..

Men vem satt i soffan hemma hos mig med en bärs i handen??

Jimmy..

Han hade tagit en taxi hem från sthlm, typ 900 spän senare, grattis Jimmy.. ;)

Lite trötta och början till bakis åkte Jimmy och Joel hem till sig och jag dunsade ner i sängen för att orka upp och jobba dan efter.. Ojojoj..

Som vanligt en helkul kryssning men med helt klart bättre hytt men med sämre ork.. Ska sova mer inför nästa i november! *yeah*

Hej svejs!

RSS 2.0