Full rulle.

Ända sedan juldagen har det varit full-rulle på schemat, vet inte riktigt vad jag gjort... Jo, har blivit mycket jobb på Målis faktiskt, fick hoppa in och sova natt med Yess nu inatt för att det ringt nån skum snubbe och sökt jobb halv elva en lördagkväll, han verkade inte riktigt helt hundra tydligen och bodde precis bredvid... Hmm, mycket skumt folk i omlopp! *suck*

Innan det hängde jag på Melton's, Linda fyllde år så hon hade samlat ihop lite folk för att äta middag och dricka vingeldricka.. =) Tyvärr blev det lite stressigt på eftermiddagen så jag tog bilen ner och fick nöja mig med en mellanöl men de va jättetrevligt och träffade lite folk man inte sett på ett tag och de är ju alltid kul!

Skuttade hemåt vid halv tio tiden, va rätt trött i mössan och kände mig lite för osocial för att dansa vidare hem till Linda... Men hoppas att dom hade en fortsatt trevlig kväll..
Jimmy tittade förbi en sväng och vi spelade SSX3 och åt godis och chips ett par timmar innan de va dax å skutta iväg till målis!

Ikväll va de lång-fika på Tratten med Joel, Jimmy och Chippen, blev väl typ 2 liter kaffe så de kan bli lite problem att sova inatt... Hmm..


Jaja, hursom.. Snart nyår! Vad hände 2008 då?? Det här snodde jag från Mia som i sin tur tydligen snodde det från Steffi!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte på Bandit-kryssning (2 ggr t.o.m.)

2.
Höll du några av dina nyårslöften?
Hade jag några??? Troligt att man kommer ihåg dom...

3.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, ett par stycken faktiskt..

4.
Dog någon som stod dig nära?
Nej..

5.
Vilka länder besökte du?
Finland.. Iallafall hamnen fast i vattnet, räknas det?

6.
Är det något du kommer att sakna från år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja, min ålder!

7.
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Eeeee.... Öööö.... Inget..

8.
Vad var din största framgång 2008?
Jag har lärt mig dricka Jägermeister rent.. (inte för att de e gott men jag spyr inte!)

9.
Största misstaget?
Att jag provade spela öl-spelet... Fyy faan..

10.
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nä, förkyld bara..

11.
Bästa köpet?
Min platt-TV och mitt bio-ljud!!!!!!!!!!

12.
Vad spenderade du mest pengar på?
Krogen.

13.
Har någonting gjort dig riktigt glad?
Jimmy och Joel, dom gör mig alltid glad!

14.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
B som i bag, B som i box, B som i Bag in Box!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
De e som i hissbraschen, lite upp och ner...

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Man ska inte göra nåt i år som man kanske får göra om nästa!

17.
Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt..

18.
Hur tillbringar du julen?
Det varierar...

19.
Blev du kär under 2008?
Ja, i Elvis och dill-chips!

20.
Hur många one night stands?
Frågan borde strykas...

21.
Favoritprogram på TV?
Du är vad du äter.

22.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar ingen..

23. Bästa boken du läste i år?
Läsa bok?? Har hört talas om det, skulle va kul att prova nån gång..

24.
Största musikaliska upptäckten?
Vad som helst förutom Johan Palm..

25.
Något du önskade dig och fick?
Platt-TV och bioljud!

26.
Något du önskade dig men inte fick?
Något!!?? Vart ska man börja??

27.
Årets bästa film?
Sex & the City - the movie och Mamma Mia!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Drack öl i Smögen!

29.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mycket..

30. Vad fick dig att må bra?
Sommardagar/kvällarna i Trosa, med fest, båt-gliding och underbara människor!

Hej hopp!



Nu e're jul igen å nu e're jul igen...

Känns inte riktigt som jul va!? Igår morse va det visserligen fint väder, men hallå det kunde ju lika gärna varit en tidig vårmorgon i början av april! Man behöver ju inte ens skrapa rutan på bilen... ....vilket man ändå inte hade behövt eftersom man har bilen stående i garage(!) =P Men ändå! Va e de frågan om! (Igen!) Börjar bli trött på frågan om va det är frågan om.. Hmm..
Igår va jag och Jimmy uppe på netonet och handlade julklappar! Eftersom jag va helt död efter dan i sthlm i lördags så blev det en nykter lördagskväll, glömde t.o.m bort att ringa chippen som skulle ha lite partaj hemma hos sig... ...sorry stumpan, men ja va verkligen helt slut! De va bara 2 skinkmackor på julknäcke och senap sen va de godnatt!

Hade jätteskoj i lördags i sthlm med mormor och Yess förresten.. Vi gick på stortorgets julmarknad, drack glögg, åt som vanligt lunch på Michelangelo på Västerlånggatan i Gamla stan, gick in i princip "alla" affärer (eftersom Yess va med!) ;) Hihi.. Vi hittade varsit på renhorn med jättesöta öron på som vi bestämde oss för att ha på oss resten av dan och sprida lite julglädje i den gråa stockholms-stressen , vilket också uppskattades av nästan alla förutom mormor...
...hon vägrade till en början att gå bredvis oss och försökte hela tiden att gå lite före eller lite efter.. =D Men hon gav sig efter ett tag.. Stackarn.

Igårkväll studsade jag hem till Jimmy för att kolla på film, efter att i ca 3 timmar suttit limmad på blocket för att kolla in platt-tv:ar och bioljud! (Tack Jimmy för att du så envist skulle kolla på alla dina obligatoriska kärring-serier på söndagskvällar!) För nu har jag faktiskt hittat ett par grejer jag ska kolla in imorgon! *Whiiie!*
Vi såg två filmer, först Asterix och Obelix och sen 1408, en riktig skräckis , faktiskt bättre än de flesta jag sett på senare tid!
A & O e ju sååååå bra... "höhö... vikingar e inte riktigt kloka...höhö"

Natten va inte riktigt lika skoj! Vaknade helt svettig och vett-skrämd vid 2 tiden av en mardröm!!! Usch usch usch.. Hatar sånna! Skitläskigt, vågade inte ens gå upp och dricka vatten... När jag väl vågade (efetrsom jag inte heller vågade somna om igen) så fick jag nästan en hjärtinfarkt när jag mötte Pablo i mörkret i hallen påväg till muggen! =O
Tillslut kunde jag iallafall somna om igen, å de blev inga fler mardrömmar den natten som tur va... Sov jättegott med alla små missar bredvis mig ända till 11 imorse.. sen va de bara att åka iväg till målis.. har natten så jag slutar 09.00 imorgonbitti, då e de bara ut å inhandla de sista julklapparna!! =D

Hej hopp!


Julledig!!! =D

Då har man 3 veckors ledighet att se fra emot då! *Whiie* Ska bli riktigt skönt, och hoppas man kan hitta på nåt skoj! Har blivit medbjuden till stöten nu i mellandagarna men eftersom det är nyårsfest i Trosa får man se hur det blir, skulle va kul att åka lite bräda så man kanske kan ta sig upp ett par dagar och sen lämna haket dan innan nyår(!?) Hmm... Får ta mig en funderare...

Har varit rätt lugnt på jobbet nu innan jul, och i onsdgas var det julbord på Torekällberget. Va riktigt bra faktiskt, med massor olika grejer att välja bland och julshow på scenen. Vi va kvar till frmåt 23.00 snåret, men när dom började spela 80-tals pop på dansgolvet dansade vi vidare.. Eller iaf vissa av oss, jag, Inger och Johan gick ner på Stanleys och mötte Jimmy och Joel. Blev rätt suddig i ansiktet, hmm... och självklart fick man en jäger/redbull i handen kvart i två(!) =) Hmm, va hemma vid 3-tiden och de va rätt tungt att ta sig upp i torsdags morse, men strax efter 8 stod man där som ett ljus med knappt rinnbart kaffe i handen för att hålla sig vaken! Ojojoj... Hela gårdagskvällen tillbringade jag i sängen, somna, vakna, somna, vakna... =)

Ikväll blir det lugnt iallafall, bio med Jimmy och Joel, vi ska se den nya Jim Carrey-filmen! =D sen blir det bara hem och sova, imorgon ska jag, Jess och mormor upp till sthlm och julshoppa, dricka glögg och bara allmänt mysa runt! Börjar bli lite av en tradition nu!

ZZzzöndag.

Soft helg. =) I fredags va jag, Jess och Jimmy på hamnmagasinet och röjde lite. Började me en öl på O'learys men de va inge folk alls där, och då va ändå klockan elva typ. =S Trodde de skulle va mycket folk ute eftersom de va "lussevaka" men det har tydligen ändrats, folk kansek går ut på lucia nu.. =/ Hmm, skitsamma, vi hade iallafall rätt kul och hamnade på steg 2. D.v.s. öl och grogg, och med grogg menar man juh självklart jäger och redbull. =D Zuperzmarrigt!! Hiiihiii... Lördagen bestod av pizza, jönssonligan och zoffzlappande!
Kl 18.00 va de luciafirande i kyrkan, men självklart fick man sitta bakom en pelare (eftersom kyrkan bara består av pelare) så den upplevelsen va väl sisådär. =) Studsade ner i sängen igår vid 8-tiden med julmust och chips,somnade inom en timme och vakade vid ett. Drack vatten och somnade igen och vaknade halv 11 imorse.. Shit lite trött!! =) Nu e de bara en vecka jobb kvar till julledigheten, 3 veckors ledighet!!! *jippie* =D Ska bli skönt faktiskt..
Nu ska jag hämta upp Mayki, han ska gradera sig till gult bälte idag, så duktig lillkillen, vid 4 e de jessis dansavslutning på Estrad och sen ska jag till Järna och hjälpa Jimmy med lastbilen.

Kollar på de två sista säsongerna av Segemyhr och dom är inte i närheten av lika bra som de tre första.. Hmm... =/
Hej hopp!

Göteborg.

I fredags drog jag, Jimpa och Joel till Göteborg för att gå på Lisebergs julmarknad och parta lite. Vi plockade upp Joel vid 4 tiden i Trosa och pös iväg, blev en rätt soft resa ner och Joel körde hela vägen stackarn... När vi kom till Göteborg hade vi lite problem att hitta hotellet vi skulle bo på men eftersom Joel e så smart hade han tagit med sig gps:en så det ordnade sig tillslut. Hela fredagkvällen satt vi bara på hotellet och surrade och drack lite bärs och grogg, de blev rätt kul faktiskt och aningen rund om fötterna ändå, man ska inte dricka på fredagar..... *Hmm..* Känns igen.. Gjorde ett litet foto-montage där det ser ut so om Joel kastar ut Jimmy från 3:e våningen vilket inte var så populärt hos den polske hotell-direktören som kom ut i korridoren i speedo-kalsonger och randig nattskjorta och gnällde lite... =( Bra å bli utkastade mitt i natten och utan att kunna köra... Hmm, vi lugnade ner oss lite och kollade fredag hela veckan istället.. Morgonen därpå fick jag reda på typ tjugo i tolv att man skulle lämna rummet senast klockan elva, men som tur va gjorde det ingenting eftersom rummet skulle va ledigt så vi hyrde det en natt till... (Alla hotell va typ fullbokade i Gbg, eftersom dom började sin stora julmarknad den här helgen.) Vi drog iväg mot Liseberg men stannade till på Feskekörkan innan och käkade lunch, snacka om att det luktade fisk därinne, men man vande sig efter ett tag. De hade världens godaste kräftstjärtsröra på världens största macka... Mums!
Efter att återigen kört fel typ 200 gånger kom vi slutligen fram till Liseberg. Hade tur med kön påväg in, men däremot fick vi köa när vi skulle ut sen... =/ Knäppt. De va jättefint på Liseberg, glögg och julmusik överallt, och skridsko-banan som skulle va sveriges största va sveriges typ minsta men vi åkte nån timme iallafall.. Va jättekul faktiskt, grymt länge sen.. Måste rota fram Maykis skridskor så jag kan lära honom åka i år.. =D
Vi avslutade Lisebergs dagen på Tyrolen, jättemysigt ställe, men eftersom jag hade tagit på mig att köra så fick Joel och Jimmy äran att öla... Tänkte gå och äta på Rumpan Bar, men med vårt lokalsinne fick det bli Burger King vid hotellet istället.. Fick tips om att gå till ett ställe som hette Nivå, tydlign skitstort med blandad musik och blandat folk men vi e juh lite för spontana ;) för sån planering så vi drog istället till Trollhättan och hälsade på en kompis till Joel.. Jättetrevlig tjej som hette Maggan, vi våldgästade med sprit och sprite (inte jag som fortfarande va chaffis pga min haaallllsss...usch) Satt och surrade och spenderade resten av lördagkvällen i hennes soffa med julmust, smala sussi och diverse sexleksaker(!) =)
Vid halv 3 tiden började vi sjunga på refrängen, men istället för att knoppa kvar i Göteborg sen så tog vi vårt pick och pack och åkte hem. Jag körde de första 30 milen eftersom grabbarna grus hade groggat, (va aningen trött de första 15 milen innan övertröttheten knackade på dörren) =) Däremot tog Jimmy över de sista 8 milen till Södertälje, och vid halv 9 imorse va vi hemma igen... Hann knappt lägga ner huvet på kudden innan man duna in... Hihi, gick upp vid 1-tiden för att kunna sova ikväll, och det lär ju inte bli några problem.. ;) Om man har tur går det väl nån Wallander ikväll man kan somna in framför. Det blev en lyckad (trots nästan helt nykter, hihi) helg.. Och det har man bröderna Jäger att tacka för =D Känner nån dom?? Uuuunderbara människor! ;) Kan man ha annat än kul!? Tack grabbs för återigen en superskojsig helg!

*Kram kram*

Regn regn regn..

Världens tråkigaste dåligaste sämsta usla helvetes jävla skit väder! Då va vår svenska vinter tillbaka igen då! =( Och inte nog med det har man ont i halsen som fan, varvat med huvudvärk emellanåt! (..och för tillfället en galen katt-unge som försöker äta upp min mat!! Gahhh! De e nog värst!) Whhhyyy meee!!??

Ok, färdig gnällt.... =D
Känns redan bättre... Hmm...

E skit-trött idag, vilket kan bero på att vi satt uppe sent igår och spelade musik, på riktigt faktiskt, Nizze på keyboard, jag på gitarr, Jess på sång och Pablo på flöjt, det gick väl lite sisådär, men kul va det! =)

Har precis varit på Maykis träning, han e så söt i sin lilla tkd-dräkt =D och duktig, hoppas han fortsätter att tycka det är kul så han vill fortsätta. Whii.. Inatt ville han sova med Jess på målis, så nu e de lugnt och fridfullt här hemma ;) Hihi, nä men de e faktiskt rätt skönt med lite öronro när man inte mår på topp! Ikväll blir det bara slappa i soffan och sova tidigt.. ..förhoppningsvis, men chanserna ser goda ut just nu.. =)

RSS 2.0