Västervik och sista semesterdagarna..

Nu är semestern snart slut, och vad fort det har gått.. Skulle utan problem kunna ha 5 veckor till..

Tyskland road-tripen avslutades med en sväng till Göteborg och Liseberg. Med myyyyycket folk! Sen kom en vecka av bara slappande hemma, med lite träning och navel-ludds pillande :) Var på en inför-tävling träning på Lidingö förra söndagen, det var kul! Tävlingen är imorgon, och självklart har man lyckats stuka foten.. *suck* Men tror det är bättre så jag ska prova köra ändå.. hehehe..

I tisdags blev det Allsång på Skansen live :) Första gången och det var bra.. Inte lika mycket folk som det ser ut på TV, allt var lite "mindre"..

Sen blev det en tur till Västervik i onsdags med sis & co + mormor och Kurre... Yess hade hyrt en stuga på Lysingsbadets camping, en rätt stor camping med både pool-område, fint havsbad och massor med saker att göra.. Jag stannade till i fredags, eftersom tävlingen är nu på söndag, måste ju hem och ladda lite :)
I torsdags fyllde Maykel 8 år (hurra hurra hurraaaa) och dan spenderades på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Jääätte bra ställe för barn.. Mycket teatrar om Astrids olika sagor och fint uppbyggt, vi hann inte med allt på en dag(!!) så det var stort.. Liten stuga och jag sov på golvet den sista natten, med fot-värk så imorse blev det en låååång sovmorgon, innan Astrid väckte mig vid 10 för att det var trapp-städning på G.. Tur det!

Ska skutta iväg till badhuset om en stund och kolla av läget med foten, hoppas den håller imorgon, funkar simningen och cyklingen så går det säkert att harva sig igenom 5 km i löpspåret.. :)
Hoppas det, vill inte missa tävlingen när jag äntligen laddad och ställt in mig på att köra..
Men man får väl tänka att allt har en mening.. Även om det är surt ibland.

Har också fått en riktig utmaning i f-present.. Ska tydligen springa Stockholm Marathon nästa år(!!) Whiee.. Ser verkligen fram emot det och speciellt träningen inför det, löpning är ju lätt det bästa som finns och att träna för att göra ett marathon är säkert "tufft" och mer seriöst än att bara jogga runt i skogen.. Men ett riktigt mål, andra lopp som tjejmilen t.ex. är ju nåt man vet att man klarar av, men ett marathon.. *gulp* 4.2 mil.. det är låååångt! Men jag ser fraaaaam emot det som fxn!!!

Nä, dax för lite mat och sen trampa iväg på trög-cykeln till swimming-huset.. :)

Löpträning/jogg i Parsberg.

Riktigt fin natur att springa i. :) Men det är backigt, inga små backar heller, vissa jätte-branta och låånga, men vad säger man, X-tra träning ;)

Har blivit lite semester-tempo. En back-runda i fredags ca 30 min. Upp&ner upp&ner upp&ner.. Kändes bra i knät. Sprang på trampdynorna, korta steg.

En tur idag/imorse, ca 60 min, blandat underlag, asfalt+grus/skogsvägar. Nästan enbart trampdynorna och främre delen av foten, korta steg. Knät kändes ok hela tiden :))) *YES!*
Hittade ett badhus längs vägen, så det blir en simtur innan det är dax att åka in till Regensburg och heja/titta på mitten/slutet av Ironman-tävlingen. :) ..och kanske shoppa... ...lite iaf.. ;)


..och utöver träningen:
Så är det kalas här nere. :) Fint väder, goa människor och jätte "gulligt".. Lite gotlands-känsla, vsiby-hus och massor med kyrkor. *halleluja* :) Besökte den största igår S:t Peters kyrkan och den var coool.
Lite nostalgiskt, hemlängtandes kollade vi på Allsång på Skansen via bredband och åt köttbulle-lunch på Ikea.
Ett år äldre, smartare och klokare :) Grattis till mig.. Eller beklagar. :) Blev en "tidig" kväll igår, upp 04.00 imorse (ok, jag sov till typ 04.45) full fart till sim-starten, bilkön dit gjorde att det blev en "morgon-jogg" till växlingsområdet. Underbart.. inte.. :) Kollade in simningen sen blev det en tur tillbaka till hotellet för min del, lite frulle och lite slappa.. Och en löptur.
Nu simma sen ut i tävlings-stormen igen!



RSS 2.0