Grått Nytt Hår...

Då var jul, nyår och mellandagsrean avklarad ännu en gång, som vanligt resulterade det i att man e pank och tjock..
Eller ja, inte helt pank kanske, och inte tjock heller men som vanligt springer det iväg mycket pengsingar på alla dessa julklappar (även fast mna säger att det inte ska bli några speciella iår... hmm..) och givetvis blir det mycket maaaat, kakor, julgodis, julmust, julöl och allt annat som e gott men onyttigt.. *oink oink* (De e sommar snart)

Det har blivit mycket jobb på Målis mellan stor-dagarna så det har varit full rulle å e rätt skönt att alt är som vanligt igen..

Nyårsafton var verkligen kanon, hade inte kunnat bli bättre tror jag.. Jag, Jimmy, Joel, Linda och Sofia började kvällen med julmiddag i Trosa. Det blev grillad fläskfilé med pressad potatis och whiskeysås, som Joel alldeles själv hade rört ihop.. Ehm.. Och till efterrätt var det vaniljmousse med hallonsås och hallon.. Verkligen supergottis!! *mums*
Efter middagen spelade vi "Så det kan låta" och drack självklart ingenting annat än destillerat kranvatten under spelets gång.. *Host host* Kul spel och självklart vann tjej-laget med marginal!  

Tolvslaget firades med Asti-Cinzano och fyverkeri-tittande bakom huset. Var tyvärr inte lika mycket fyverkerier som man är van vid här hemma där hela himlen brukar fyllas men det gjorde inget eftersom man ändå bara längtade efter kvällens höjdpunkt, BADTUNNAN!! 

Sofia stannade hemma tyvärr men vad säger man... Mer öl och mer plats åt oss!! Var kanske aningen kallt att springa ut i bikini från rummet till tunnan, men när man väl kom i kändes det som rena himmelriket...  ...i ungefär en halvtimme då vi snabbt flyttade oss 60 år tillbaka till västtyskland och kände oss som 4 ihjälgasade judar.. 
Herrarna Scout som så envist skulle elda igång tunnan drog på lite för mycket ved, och eftersom rökutsuget tydligen var i nederkant så blev det lite för tufft för tunnan att skicka ut all rök, så istället rök det ut upptill, i ansiktshöjd med oss... *Buhuäää* Vi lät den ryka på ett tag själv och sökte skydd i den intill-liggande bastun en stund..

När vi kände oss starka nog att förflytta oss ut igen va det helt i sin ordning, det rök enbart ur skorstenen och vi kunde bada vidare utan bekymmer.
Drog oss hemåt vid fyra halv fem tiden på morgonen, utpumpade på vatten, trötta men nöjda och glada..

Och som vanligt vaknade man med diverse blåmärken, brännsår (från skorstenen) men faktiskt inte bakis... Helt otroligt!
Nyårsdan tillbringades i soffan, med pizza, cola och hela sista säsongen av "Vänner".. (Tack Kanal 5!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0