Glad Påsk!

Då var det tajm för lite påskledighet då! :) Inte helt fel.. Hihi, har ingenting planerat utan ska bara "hang around da house", slappa och träna lite.. Men det är alltid skönt att veta att man bara kan ligga en hel dag och peta sig i näsan också, om man nu skulle vilja det!

Det har blivit massa träna på sista tiden, sprang milen för första gången på tid igår. Resultatet blev 01:02:14 det får man ju vara lite nöjd med, även om jag trodde det skulle bli under timmen, men jaja, next time!

Vädret börjar ju klarna upp nu och det blir ljusare, så skönt.. Man kan både cykla och springa ute utan pannlampa (inte för att man har det, men ändå)
Längtar bara till att få hoppa i plurret..
Vill köpa min 4-hjuling, så kan man införa nån form av lunch-bad, lite smidigare att bränna ut till pannkakan på en sån än att hoppa i bilen, ur bilen, låsa o.s.v. eller så e de inte det, utan bara min hjärna som begränsar sig. Vem vet??

Kvällen blir nog lugn, ska slå en pling till Jimpa och höra vad han pysslar med, kanske kolla in deras filmer från Skottland. Finns tydligen ett par delar av "Joel duschar".. Vet inte om jag vill se det bara, fick ju en skada på hornhinnan efter att a sett hans bleka skinkor på en klamydia-pråm för nåt år sen så man får väl ha en filt i beredskap.. ;) Riktigt traumatiskt..

På lördag blir det lite fest och grillat här hemma, vi ska dansa runt påsk-riset och sjunga påsk-sånger. Dricka påsk-must och leka lekar.. Hmm.. Känns som det ingår i nån annan årlig-tradition också! :) Kul att våra svenska traditioner är så varierande.. ;)

                                                                 

Kuckeliku!

:P


Uuuuunderbart!

Efter en heldag bakom paintboll-skydden slappnar man av med en kall Spendrups i solen på uteplatsen... Kan det bli bättre???

Ja, det kan det... Man skulle vilja kunna slänga på sig bikinin och ta ett dopp ute vid pannkakan..
Men det kommer, sommaren är påväg :D *yeah*
Iallafall snart...
Innan det blir det en tur till Lycksele, eller Storuman närmare bestämt. Ska upp en helg och hälsa på Jimmi, åka snöskoter, dricka lite bärs (antagligen) ;) och fiska lite... Riktigt nice!

Igårkväll va vi ute igen och byggde mer hinder till banan, börjar bli as-bra nu! Idag var det jag, Joel, Jimmy, Karlsson, Mange, Oscar och Alex som spelade. Micke och Jonas bangade, Micke har köpt en enduro igen och skulle ut och åka lite. Är också rätt sugen på det, antingen det eller en fyrhjuling.. *Hmm..* Svårt val..
Så kul att spela när det är så fint väder... Lite spela, lite fika, lite skit-snack ch självklart en del sola :) Men det tar alltid ett tag att få in den första solen, så den fäster i huden...
...kan ju ha med mina pignmetn att göra oxå, dom är ju inte alldeles som bästa.. :)

Resten av helgen blir lugn, har varit förkyld en vecka nu så det har inte blivit så mycket träning.. Sprang en halvmil imorse, och de va tuuuugnt.. Är nog inte helt bra än, men vem orkar sitta hemma och vänta på att sista snorkråkan behagar trilla ur näsan. De e bara å köra, fast lite lugnare kanske.
Imorgon bitti är det simträning 07.45.. *olagligt tidigt för en söndagsmorgon* :/

Snart dax att plocka ut hojen oxå, hade velat åka en tur idag men eftersom jag är så himla lat, har batteriet jag laddade för typ en månad sen, och inte orkat plocka ur bilen, blivit urladdat igen :( *suck*

Nu börjar tiden då allt vaknar igen... Planerna smids och man känner att "flow":et kommer tillbaka.. Dagarna man bara glider runt med en glass (eller öl, haha) i handen närmar sig, och det är en sån underbar känsla.. :D Tiden slutar existera, man bara är..
Och det har man ju faktiskt vintern att tacka för, utan allt skitväder skulle man ju inte uppskatta våren i den utsträckning man gör...  Skulle ju kunna vara ett par månader längre bara, men what the fuck... man kan inte få allt! :)
*Jag sörjde över att jag saknade skor tills jag mötte en man som saknade fötter* Man bor ju iallafall inte i Sibirien.. ;)

Nä, nu ska jag njuta av vårsolen med min kalla kompis..

Plingetjing!

:P

RSS 2.0