My new experience!

Man ska inte döma räven efter pälsen.
Eller vad säger man??

Va på La Isla igår med syrran. Hon skulle ha ett uppträdande med sin salsa-grupp så efter många timmars tjat så följde jag med. Har varit på La Isla en gång tidigare med henne och Joel, en "vanlig" kväll och hade väl sådär kul då!
Igår va vi iallafall uppe vid halv 7 tiden, tanken var att vi skulle va där senast klockan 6 för att dans-gruppen skulle gå igenom koreografin ett par gånger så att den satt ordentligt. Men som den tidsoptimimist min kära syster är så blev vi som vanligt försenade. =) Dom som känner henne vet..
Jag har lärt mig att det inte är nån idé att stressa på henne, det går inte fortare iallafall, så jag öppnade en kall Carlsberg och läste senaste numret av Veckans NU medans hon susade omkring som en blodtörstig mygga för att "hinna" göra sig klar (hon hade ju bara varit ledig sen 09.00 på morgonen så de e klart det blir lite tidspress å hinna med allt, hihi)

Hursomhelst, efter deras träning var det ju s k Drop In klasser nivå 1-5 beroende på hur mycket eller om man dansat innan. Jag tog ju självklart nivå 1. Hade gärna tagit nivå 0 men den fanns inte.. =S
Vi fick lära oss alla grunder inom salsan, både ensama och i par. Va riktigt kul, eftersom ingen kunde något så hade vår grupp nog roligast med alla snurrar och konstiga steg. Passet höll på i ca 2 timmar, och efter det började det droppa in en massa folk. Jag och Yess kilade iväg till McDonalds och tog en burgare innan det var dax för deras uppträdande.
Snett bakom oss på McDonken satt ett gäng med typ 4 tjejer och 2 killar i 16-års åldern och pratade, det var lite kul faktiskt för när man (iallafall jag) tänker på mig själv och hur jag är så känns det som att man skulle lika gärna kunna vara 16 och inte 24, det känns inte som man blivit äldre, utan är på deras nivå. Men motsatsen bevisades igår faktiskt. =) När man hörde deras prat om vad man skulle göra, och vem man skulle prata med för att komma in på det ena och andra stället. Vart man kunde köpa ut cigg nånstans o.s.v. Då kom jag faktiskt på att det är rätt skönt att inte vara i den åldern längre. Även om jag och Yess inte hade några problem att komma in på krogen när vi va alldeles för unga (självklart med hjälp av diverse falskleg, hihi) så var det ett litet uppvaknande, man är inte 15 längre, och saknar det inte heller. Även om man kan tro det ibland.

Vuxna, mogna och mätta gick vi tillbaka till La Isla när det var dax för Yessis uppträdande. Det var väldigt mycket folk då, men jag hittade Milenko att hålla tag i och han pressade fram oss så vi såg någorlunda bra iaf. =) Det var en jättebra uppvisning och kvällen fortsatte med salsa-dansande.. Yess försökte tvinga i mig massa bärs (hemska människa) fast när man svajat runt genom 10 salsa låtar fanns det bara en dryck att dricka, vatten!! Det vill säga, när man väl lyckat slita sig loss från dansgolvet =)
Riktigt skön stämning på folk också, man dansade med alla möjliga människor men inte alls så slemmigt som när man är ute vanligtvis. Det var lite svart-vit film över det. En dans och sen dansade man vidare, lite "Tack för dansen"-liksom..
(Förutom spännar-latinon i nivå 1 gruppen tidigare.. Efter kommentaren: -"If were having another dance, you need to let me take you out for a dinner.." fick jag en liten O.M.G-upplevelse och var tvungen att asgarva lite.. Ehm.. Har vissa problem med att INTE visa mina känslor ibland.. Men jag jobbar på det!)

Idag tog jag en promenad ner på stan när jag vaknade och åt lunch på Tratten med Jimmy, Yess och Mayki.
Sen blev det en tur på stan och sen en promenad hem igen, riktigt skönt att gå och bara lyssna på musik och tänka lite, ibland skulle jag kunna gå hur lång som helst. Man piggnar till av det.

Hemma såg det ut som hell, det gör det ibland med 3 vilda katter. Folk tror att man själv stökar till men det är faktiskt inte så...   ....alltid!
Åkte hem en sväng till mormor och Kurtan för att betala räkningar, vårat internet fungerar bara med sladd, eller oftast bara med sladd, inte alltid det funkar heller så det kändes som ett säkert kort att låna deras dator. Lite mer ordning där.. =)

Jimmy och Joel skulle ut i Trosa ikväll, tänkte åka ner och va lite social, ska upp på "triathlon-info-möte" imorgon bitti och ska va glad och pigg och nykter kl. 07.00 så jag hoppade det tåget, men det går fler =) Man har ju hela sommaren på sig att festa i Trosa!
Hämtade upp Mia i Hölö också när hon slutade jobbet så det kändes lite mycket att åka tillbaka igen för att sen åka hem igen o.s.v. =S

Det är många helger nu framåt som är inplanerade med roligheter så det blir nog en riktigt skoj vår om allt går som det ska! =D Men varför skulle det göra det(!?), det gör det ju aldrig annars... Hmm.. *Haha*

Nä, nu ska jag kolla slutet på "Meet the Fockers", äta upp mina salta katten och mysa med helvetes-katterna en stund, sen är det sovdax inför the big day 2morrow! =D



Simsalabim!


Så jxxla trött i mössan! =(

Undrar om det är vinter/vår övergången som knackar på dörren eller va e de som händer?? *Hubelihubelihub...* =S

I'm going crazy..(?) ...maybe.. Eh, nooot! I'm just tired..

Hade ställt in mig på utgång i helgen men så blev det inte..
Som sagt e jag trött och har varit det rätt länge nu. Helt galet, kanske tränar för lite just nu, det blir man ju pigg av.. Faktiskt..
Körde ett pass i måndags på löpbandet, men efter en halvtimme va jag helt slut.. Mysko..
Kanske är förkyld, hmm.. Trivs inte med att känna mig trött. 

Veckan har annars varit rätt lugn. Va uppe i sthlm och fikade med LH i onsdags. I gamla stan, jättemysigt ställe som hette Morten Trotzig. Lite bar/café/mindre restaurang. Kan fungera som förfestarställe i sommar när de blir tajm att dansa upp till sthlms-partajen igen! =) *Hoppas man är piggare då...hmm..* =)

I torsdags va jag, Jimpa, Sejne och hans kompis ute på ing1 och kollade till paintboll-banan. Finns ju lite att styra upp där kan man säga.. =(  Känns som det är dax att börja spela igen snart, det rycker lite i avtryckarfingret.. Hihi.. Men det är lite för kallt ännu. Bössan har en förmåga att förvandlas till nån form av mini-snökanon istället för gevär när det är för kallt.. Kanske ska börja spela med luft istället. Då spelar det ingen roll vad det e för väder.
Efter det blev det "en" bärs på O'learys... Eller fem... Sex kanske de va(!?) Chippen och Yess dök ner också efter hockeyn var slut.. (SSK sux by the way) =)

Va riktig trött-mözza i fredags... *stora gäspen* Försökte duna in en stund framför SATC efter jobbet, gick väl sådär. Snygg-Joel ringde och ville gå ut men jag orkade inte... =( Sorry snygging, next time! =)
Yess ramlade hem vid 8-tiden och skulle ner till Oscar för Mayki var där, jag hakade på en sväng och vi tittade på den nya filmen "Bedtime stories" med Adam Sandler, rätt kul faktiskt.. Sen va det bara hem och spöa kudden.

Till elva imorse när Elvis, Marilyn, Bob och Maykel kom och väckte mig.. Mayki skulle på kalas hos grannen och Yess skulle jobba, så det blev en lugn hemma-dag. Joel och Isabell kom förbi och fikade, Jimmy tittade också in på en kopp kaffe =) Trött-Joel somnade i soffan, så jag och Jimpa passade på att ta en match NHL07! Jag vann nästan... SSK-Djurgården 4-2 tror jag det blev... Men men, sist förlorade jag med typ 15-0 så det tar sig!

På kvällen rullade jag hem till mormor och Kurtan och snyltade in mig på en middag ;o) Hjälpte Kurtan lite med datorn och rotade igenom massa cd-skivor. Fick 10 skivor enbart 60-tals musik som han inte lyssnade på längre.. Hmm, va e de för fel på honom?? =)
När det var dax för melodifiaskofestivalen passade jag på att smita hem igen, har köpt Flashdance och Footloose så det har blivit 60 kanske 70(?) tals klassiker på TV:n hela kvällen och allmännt zoffzlappande..

Imorgon blir det borra upp speglar och hyllor (Yess har tjatat sönder mina öron så de är dax nu) sen ska jag upp till sthlm och fika med Pablo, och lämna lite grejer.. Sen bär det iväg mot Täby, pizza-ätande och Beck-tittande =)

Simsalabim!

<3

Stressig vecka + Lugn helg = Nyttigt! =)

Förra veckan var en riktigt kul vecka, jobbig men kul! =) Hade inte en dag utan att det var något inplanerat.. Så den nyktra, lugna helgen var precis vad man behövde...

Joel fyllde år i tisdags, och vi firade honom med tårta och ballonger och lite paket i onsdags kväll. Chippen hade gjort en jättefin tårta med små figurer på och skrivit "Fuckface" på den, hihi.. Däremot fick han ingen sång =( Kom på det efteråt. Yess va på bröllop så jag hade Mayki med mig, och Nizze. Han skulle hälsa på sina knoddar och va på övernattningsvisit hos oss. Alltid lika kul när han dyker in och säger hej! =)

I torsdags fikade jag med Jonna, gud va kul det va att se henne igen. Det är så konstigt med folk man umgicks med jättemycket förut, man tror att dom försvinner för att man aldrig ses, men sen kommer det fram att dom bor kvar i stan, bara det att man aldrig springer på varann.. *jättemysko*
Man har ju lite att prata om när man inte setts på sisådär 3 år ungefär, det var kul att höra vad hon jobbade med och så nu när hon är klar med pluggandet.. Det händer väldigt mycket i folks liv egentligen, och säkert i sitt eget med, bara det att man inte reflekterar ver det.. *Hmm..* Därför är det bra att blogga, när man tror att det inte hänt ett skit på hur länge som helst kan man kika in och reminda sig lite ;o)

Efter Jonnas och min fika ringde jag Jani, han var i tok-stan och hälsade på Jimmy-Tiger. Dom satt hemma hos Tiger och drack en bärs så jag dansade in där innan jag rullade hemåt, hade ju ändå vägrna förbi lixom.
Kul att prata lite skit med dom också, man ses ju inte så ofta nu längre, tyvärr, när man inte jobbar ihop... =( Men det går ju att ändra på.

I helgen var det filmtema kan man säga. Jag och Jimmy var och såg Fredagen den 13:e, som säkert hade varit rätt mycket bättre om man inte haft ett gäng skrikande 14-åringar bakom sig =S som envisades med att prata sig igenom hela filmen om vad som kommer hända.. *usch för snorisar*
Va hos mormor och åt alla hjärtans dag middag också *mums* och lämnade en liten blomma till dom för att dom är bäst i världen! =) Tyvärr hade Elvis smaklökar fått fäste i blomman så den såg inte riktigt ut som den skulle längre... En blomma och sen avbitna strån.. *hmm..* Men de växer väl ut igen skulle jag tro.
Jimmy kom förbi på kvällen och åt chips och kollade film! =) Jag och Yess fick varsin ask med sega hjärtan =D Gulligt..
<3 Tack Jimpa, det värmde! =)

I söndags storstädades hela huset, och tvätten tvättades, speglar putsades, gräset klipptes, uteplatsen skrubbades.. Eller nja, kanske inte riktigt så, men jag var rätt duktig, fullt ös på stereon och fram med dammsugaren =) Ibland är det faktiskt rätt kul att städa.. ;o)

Jag och Yess tog en långpromenad runt i princip hela stan och småsurrade lite. Riktigt nice, va ju världens finaste väder!
På söndagskvällen rullade jag och Jimpa ner till Trosa, vi skulle egentligen ha tagit en fika med fuckfejs, men jag hann inte eftersom jag lovat att hämta upp Maykel och all städning och tvättande hade dragit ut på tiden. Däremot återförenades jag med min nessesär som tog en x-tra vecka i Norrköping sen förra helgen.. Kärt återseende! =)
Igårkväll var det Beck som gällde, missade tyvärr slutet eftersom Maykel vaknade och inte kunde somn om.



Såg ett program om Indianer rätt sent inatt också, när inte JAG kunde somna efter att Mayki somnat.. Hihi..
Rätt intressant att se att dom som lever så enkelt, jobbar och sliter så hårt, inte har nån TV, ingen bio, ingen bil, ingen sprit, inga (synbara) droger, ingenting västerlänskt alls kan verka så lyckliga och ha så roligt. Dom skojade och skrattade å badade och åt och mös framför brasan och kramades... Det är egentligen helt sjukt att vi väljer att leva våra liv som vi gör med all stress, alla ekonomiproblem en del har, den här status-jakten, att man måste hinna med allt, träna, jobba, umgås med vänner och familj, skaffa en karriär, va snyggast och smartast.. Usch egentligen, usch..! Dom gjorde allt i ett.. Och verkade hur lyckliga som helst. Konstigt kan man tycka men värt att tänka på. Vad är det egentligen som betyder mest? Hmm..

Kram och godnattis! =)

<3

           

Pokerfejs & Norrköpingsfylla!

Öl-helg.. =) Fredagen börjad lite sansat med pokerspel hemma vid köksbordet, eller nja någorlunda sansat iallafall.. Så pass det kan bli, hihi.. Yess slutade jobba vid 8 snåret, och vid halv nio började det dyka in galet folk ;) Oscar, Maykel, Carlos och Sandra kom insusande med bussen. Karlsson kom förbi (bara för att det bjöds på tacos säkert =P) Och Roger tittade in.. Ett kärt återseende =) Jag stod för tacos lagandet och Carlos stod för dom egen hemgjorda poker-reglerna. Spela aldrig poker med chilenare ;) *haha* Vi hade riktigt kul men mycket "Håll käften, för fan" blev det.. Fast självklart med glimten i ögat! En platta Sofiero (nej det var inte jag som drack upp den) var vissa rätt överförfriskade och man får tacka våra grannar för dess tålamod... Amen! =) När man skjutsat hem alla nattgäster under lördagen var det bara att dunsta till systemet, inhandla mer öl, åka hem, hoppa in i duschen och åka iväg för att plocka upp Jimmy. Vi rejsade ner till Trosa och hem till Fuckfejs(Joel). Han var ju som vanligt nyvaken och bitter, hihi.. Nä, pigg och glad som en regnig, förlåt, solig vårmorgon! Efter att vi packat in min stackars lilla bil med packningen för att vara borta en(!) natt (såg ut som en ziggis-bil) tog vi en stadig för-fest-fika på Hannas Café innan vi rattade oss ner till Norrköping. Jag körde så grabbsen fick hinka bärs påvägen ner.. Gick rätt smärtfritt (om man inte frågar Gubben i den vita BMW:n på macken utanför Nyköping som Joel tvunget skulle kalla 40-talist, kapitalist-svin o.s.v.) =) När vi kom ner blev jag chockad över Lindas otroligt fina lägenhet, en 2:a med lite SATC-stylish konstruerad och från början av 1900-talet skulle jag gissa! Urfin men tydligen inte svindyr! Kanske dax att packa väskorna för Norrköping?? *Hmm..* Hur som helst, jag kände ju inte en kotte därnere förutom Jimpa, Joel och Linda, men det var jättekul ändå. Ska skriva upp "hur man minglar"-boken på min kom-i-håg lista! Under kvällen rasade det in massor av folk och bärsen flödade, iallafall i min strupe... *Hmm..* Vi gick väl ut nångång vid 12-tiden. Till Palace, riktigt bra ställe men jag hade svårt att gå rakt när vi skulle in. Men det ordnade upp sig tillslut.. Vet inte hur det gick till, kan ha berott på att man gick över till en och annan redbull-jäger istället för enbart öl.. Jag piggnade till och upptäckte vilket grymt bra uteställe det var! Stort som fxn med jättestor uteservering, bra musik och massor med folk, men ändå inte trångt! Bra, bra.. Jag och Jimmy tappade bort alla men fick tillslut tag på Joel när vi hoppat in i taxin för att åka hem. Lite purken för han trott att vi lämnat honom, och efter en taxiresa from hell så va vi tillbaka där vi började, i Lindas lägenhet.. Utan Linda.. Men hon lös inte alltför länge med sin frånvaro, utan stormade tillslut in som ett mindre åskmoln för att alla hade lämnat henne själv på Palace och dragit hem, på hennes födelsedag! Hon hade fått åka taxi själv på sin födels...o.s.v. Skapligt sur kan man säga.. =/ Morgonen därpå knackade huvudvärken på dörren och jag sov till 14.00 ungefär! Sen va det bara att sticka iväg och käka lite kina-mat för att sedan åka hela långa vägen hem... Söndagskvällen avslutades i soffan med godis, cola och Beck! En helt klart kul helg, som avslutades med en riktig söndagsklassiker! Och allvarligt... är det inte rätt nice att bara ligga i soffan och dega framför en gammal Beck-rulle en söndgskväll och känna sig trött men nöjd.. Det tycker iallafall jag! Hej Hopp!

Miiilanooo...

Vart ska man börja då?? Hmm..

Jag och syrran skulle med flyget till Milano i lördagsmorse från Skavsta kl 07.30. Men så blev det ju inte riktigt..

Hmm...

Självklart försov vi oss, jag vaknade kl 06.57 och tänkte bara "fuuuuccck!" Om tre minuter ska vi checka in.. Hmm igen, svårt att komma fån Södertälje till Skavsta på 3 minuter.
Hursom längde vi oss iallafall in i bilen och åkte ner till flygplatsen. Eftersom jga gjort en s.k. online incheckning tidigare gick det inte att boka om våra biljetter, tyvärr, för det gick nämligen ett flyg till Milano kl.10.00. Men biljetterna till det flyget skulle kosta oss 3000:- styck. =O

Vi kliade oss i skallen ett tag och bestämde oss istället för att åka ca 10 mil norrut och försöka på Arlanda. Full gas! Naturligtvis ringde vi till Arlanda och försökte kolla om det överhuvudtaget gick några flyg till Milano under lördagen, men det kunde dom inte svara på eftersom man var tvungen att ringa direkt till olika flygbolag. Fuck igen!

När vi kom fram till Arlanda var det bara att börja leta bland olika flygbolag, det verkade som att de enda som skulle till Milano var SAS. Dom skulle däremot ta 10 000:- styck för biljetter ner dit. Självklart för dyrt..

Efter ett visst antal rådfrågningar och liknande så fick vi reda på att EasyJet skulle till Milano kl.17.40. Och eftersom hotellet redan var bokat och inte kunde avbokas och vi verkligen ville åka så var det... Taget!

1200:- kr fattigare, var, senare, och inbokade på kvällsflyget, stod vi i kön till McDonald's för att äta lunch då jag kom på att (fuck ytterliggare en gång!) helvete, bilen är ju med oss på Arlanda men imorgon när vi kommer hem så kommer vi ju till Skavsta!
Vad gör man?? Med biljetter betalade och klara!? Vi klämde ner våra QP och tog en funderare! Hmm..
Jo, vilken kompis har körkort OCH bil? (Att ringa Kurtan i detta läge är inte riktigt vår grej, eftersom vi troligtvis skulle blivit idiotförklarade vid middagsbordet för all framtid)
Mia! Uuuundeeerbaaar människa! =)  Hon lovade att hämta oss på Skavsta dan efter och köra oss till Södertälje.
Då var det löst! *Phuu*

Vad gör man då på Arlanda i ca 6 timmar???

Dricker öl såklart! =) Men innan det barikerade vi tjejtoan för uppfräschning.. Vi gjorde oss iordning för en italiensk utekväll och fick ett antal höjda ögonbryn av andra Arlanda-fotingar, när vi "reclaimed the toilet". Men vad gör man?? Man sitter ju inte och väntar på att åka ner för att sedan krångla och göra sig iordning när man kommer ner, dessuto rör det sig ju rätt mycket folk på Arlanda på en lördag! Hög raggningsfaktor! =)

                                                                        

Här e vi! Inne på andra ölen! Mmmm... (Klicka på bilderna för att förstora dem!)
Tiden rullade på och samtalsämnena flödade, snacka om att lösa världsproblem! Hihi.. Vi hade faktiskt riktigt skoj under vår Arlanda-dag, och strax efter halv 5 kilade vi förbi säkerhetskontrollen och var färdiga för avresa...

Trodde vi...

Flyget var ju sjävklart försenat så det var bara att kila ett varv inne på taxfreen och sedan hänga i ytterliggare en bar.. Middagen fick bestå av en liten påse salta chips och ytterliggare en alltför dyr flygplats öl...

                                                                        

Eftersom det var ännu ett "billigt" flyg fick man ju inte mat på det (fast det får man nog inte överhuvudtaget alls nuförtiden) Så vi fick svulla i oss varsin "äkta" italiensk macka.. Mmm..

                                                                                         

När vi kom ner landade vi på Milanos norra flygplats, vilket också var en överraskning, för att vårt hotell låg nämligen på andra idan Milano, också utanför. *Gulp!* För att inte slösa bort all tid på att åka buss bestämde vi oss för att skita i hotellet (vilket e rätt kul eftersom vi bestämt att vi MÅSTE åka ner för att vi ÄNDÅ måste betala hotellet) Hmm...

Vi frågade oss fram och hoppade på en buss in till Milanos centralstation. Eftersom vi inte visste var vi skulle och vart man går ut nånstans så började vi prata med ett par lirare på bussen.
Italienare var verkligen trevliga, speciellt killarna, hehe... ;) Nä, men dom var inte påflugna eller jobbiga om man visade att man inte var intresserad. Vi fick hjälp att hitta till Milanos tunnelbana, där vi blev bjudna på varsin biljett till stationen vi skulle till. Grabbarna som bjöd oss verkade vilja bli någon form av reseledare till oss men vi tackade för biljetterna och sa att vi ville se os omkring jälva och att vi precis kommit dit. No problem! Som sagt, intresserade, trevliga, (för att inte tala om charmiga) men inte påflugna!

                                                                                                

Detta är en bild från tunnelbanan! Vi kom av på rätt ställe och började leta oss fram, frågade ett tjej-gäng om vägen och dom sa att vi skulle haka på dom. Det gjorde vi ett tag.

Som en liten instickare: Hur fan parkerar dom sina bilar!?!?!?! Överallt stod det bilar, bakochfram och snett och ja, precis överallt där man kunde klämma in sig! Shit! =)

Vi lämnade tjejgänget och kilade in på en mysig sport-bar längs bargatan som gick längs kanalen.

                                                                                             
Efter lite mer chips, öl och komplimanger letade vi oss fram för att komma till någon form av dans-ställe.
Vi hamnade mitt i nån form av demonstration för alternativa levnads-sätt (tänk Järna) men lämnade stället efter ett tag, verkade som att hela skiten när om helst kunde ha sprängts i luften så det kändes säkrast så! ;)

Oh my God! Italienare! Guds gåva till kvinnan! Alla (eller iaf många) verkar ha framavlats för att likna Antonio Banderas och e fruktansvär charmiga och trevliga! Hasselnötsbruna ögon, ljusbrunhy och mörkt hår! *gosh* hehe.. Men med lite ftertanke så är dom antagligen lika charmerande mot alla tjejer så man ska väl inte ta så seriöst på det... Men iallafall.. Hubelihubelihub...
Yess gick och kollade på vackra byggnader! (Va e det för fel på henne)

Tillslut hittade vi ett hip-hop ställe vi blev inkastade på! Schysst musik hela kvällen, alla och jag menar verkligen alla dansade och var dessutom riktigt bra på det! Speciellt killarna! Hela stället gungade i hip-hop toner, haha..! =)
När vi tog en lite "frisk luft" paus dök det upp en till sån där charmig italienare med gitarren i högsta hugg och började sjunga serinader för oss! =) Skulle man bo där skulle man antagligen bli kär ca 3 gånger om dan! Men allvarligt, finns det nåt charmigare?? =S
Vi dansade vidare till strax efter 4 och folk började gå vidare, vilket vi också gjorde, för att ta en taxi till stationen så vi kunde komma på bussen till flygplatsen, den andra flygplatsen på andra sidan stan! *gulp!*
Vi behövde ingen taxi, vi fick en privat, av en av Antonio Banderas troliga ättlingar *haha* Jättetrevlig snubbe, och ja! vi var försiktiga och satt med högsta beredskap och trängdes i baksätet! ;o) Självklart dansade han diverse latino-danser så Yess va ju inte sen med att byta mail-adress. *haha* Han hör väl av sig om han behöver en sovplats i sthlms-området och vi hör väl av oss om vi ska ner igen.. Vilket mycket troligt kan hända.. Hihi..

Kom i bra tid till bussen på centralstationen men dessvärre lite hungriga, återigen fick vi x-tra tjej-rabatt på bussen och busschuffören bjöd oss på choklad eftersom vi skulle få va hungriga i åtminstonde 50 min till. *Snällt*

När vi kom til flygplatsen hade vi ju återigen några timmar på oss innan flyget gick hemåt, så vi gick och åt, tog en kaffe och slappade. Yess fick äran att sova några timmar, och det var inte lätt att hålla sig vaken kan jag säga.. Men med monopol på mobilen, lite chips och dricka så gick det! Däremot sov jag so en stock när vi väl satt oss på flyget!
Mia hämtade oss, vi åkte hem till mormor och åt och hämtade Maykel. Sen var det bara att ta sig upp till Arlanda igen för att hämta bilen.

Väl hemma var det godis, glass och c/o Segemyhr som gällde, hann inte se mycket innan jag somnade in.. Man är lite trött efter ca 36 timars vakenhet! =)
Men grymt kul hade vi, även om det var en riktig snabbvisit så kom vi dit, festade, och kom med flyget hem igen! Allt det viktiga kom med, shoppa får bli nästa gång!

Som sagt riktigt lyckat och man har än n gång lärt sig att man ska inte planera för mycket, inte oroa sig för saker! Ibland är det bara att släppa saker och liksom "go with the flow...!" Och det kan bli hur bra som helst!!!

Ciiiaaooo Belllloooo!

RSS 2.0