Mätt & Överraskad, men Mamma Mia fick stanna hemma..

Ouf, lite svårt för överraskningsfester, eller ja, jo det har jag nog blir för centrerat på mig liksom.. Eller vad man ska säga. Jag anade ingenting förrän Mayki började fråga om jag fyllde år idag och att hans och yessis "hemlis" skulle vara idag.. Hmm, då började jag tänka igenom dagen lite..
Jimmy frågade imorse om vi skulle ta en fika på eftermiddagen, men jag hade frågat Henke om vi skulle ta en fika, och Jonna ringde och ville fika så jag sa att vi kunde ses senare på kvällen, och här kommer mystik nr:1. Jimmy frågade om vi skulle se Mamma Mia efter allt fikande, hmm, han som undvikit den typ sen björn & benny föddes.. Sen har yess smygit med telefonsamtal och liknande sen i fredags. När jag kom hem och tänkte fixa min tvätt så hade hon flyttat tvättpluppen och erbjöd att hon skulle tvätta imorgon istället.. Hmm, mystik nr.2 Hela köket var fullt av grillspett(!) vilka ska äta frågade jag? -Du, jag, Oscar, Maykel, Alex, Maykis kompisar och Emils mamma, eftersom hon och Nettan hade bråkat.. Oooookej, tänkte jag inget mer med det, är det inte grillspett såp brukar köket ändå vara fullt av mat som grannskapet är välkommet in och ta för sig av så, ja, so what liksom...

Jag anade inget när jag fick tända grillen (eftersom jag alltid får ta den biten) och inte heller att det helt plötsligt var jag som fick stå med 7000 grillspett, brukar bli så så de va inte heller några konstigheter egentligen.. :) Iallafall när jag la ihop ett och ett så börja jag misstänka nåt när jag hörde den berömda ja må du leva sången utanför staketet, och där kom en liten samlad trupp... :) Blir rätt generad av sån uppmärksamhet så jag smälte nog ihop rätt bra med grillbriketterna.. Det blev en kul kväll med grill-middag, lite bärs och vin och jättetrevligt sällskap! Stort tack och stora kramen!

I övrigt har det varit en jättebra helg, en långtur till Ikea i fredags, med hur mycket gratis-korv man kunde äta, eftersom deras kortfunktions-system hade tagit semester, eller sagt upp sig.. En rätt fin gest kan jag tycka, det är ju faktiskt inte Ikeas fel att banken strular. Så man får väl tacka Ingvar för fredagsmiddagen! Haha..

I lördags blev det mer shopping, lite som behövs nu när man flyttar.. :S Men det är bara kul, längtar till man får plocka upp allt, inredningen is the shit.. Det är den roliga biten, synd bara att man måste ta den tråkiga biten och flytta allt... Hmm :(
På eftermiddagen blev det en långpromenad med syrran, sen va de bara att hoppa in i duschen för att möta upp D för en fika och biokväll, och lite RS6 åkning.. *wrooom* Kul som fan..

Vi såg "en sommar med Göran".. Så jxxla bra!! Ett måste att ha hemma i filmhyllan sen! :D


Idag har det blivit lite slipande på tv-bänken och kaffe & bulle hos mormor och kurtan, och sen ja som jag skrev blev inte planerna som planerat, men när blir dom det?? Men just den här gången gjorde det inget, hihi.. :)


Ska spöa kudden nu, så man är utvilad till ännu en arbetsvecka.. :)


Nattinatt!


Madonna och lite nya bränder i Slöddertälje..

Ja, man ska väl börja med det senaste... Att gröndalskolan i hovsjö brinner, bra.. Hoppas skiten brinner ner, eller nej, så kan man inte säga, alla stackars barn som inte får nån utbildning (hur man nu ska kunna få det utan hjärna, som många av dom verkar sakna) vilket leder till att barnen måste flyttas till diverse baracker för undervisning, och inga lärare.. Mitt under finanskrisen.. som om det inte fanns tillräckligt med saker som redan kostar pengar.. *suck* Man blir så tröööött, inte ens förvånad längre.. Därför är min första reaktion bara den som jag skrev, hoppas skiten brinner ner, för lära sig, det verkar dom ju inte göra.. Hmm.. Tragiskt..

Så till något roligare, Madonna konserten i lördags :D Superbra! Jag och Yess hade planerat att åka ner tidigt på morgonen, så blev det ju i vanlig ordning inte riktigt.. Men det gick desto fortare ;) Vi hade klätt upp oss för en helkväll med Madonna och firande.. Trist nog hade vi inte räknat med att det skulle bli ungefär 300 grader varmt så våra outfits med tillhörnade stövlar fungerade inte, det var stövlarna som var problemet.. Så när vi kom ner till götet var det full rulle in i frölunda centrum för some shoe shopping... På indiska, 2 minuter innan ALLA affärer stängde.. På skomenyn fanns det att välja på antingen röd/vit rutiga balettskor, eller blår/grön/röda.. Jättesnyggt till mina militärshorts.. Hursom helst, det fick bli det det blev, in barfota, ut i balettskor.. Jaja,vem bryr sig med tanke på hur folk ser ut idag..


Middagen åts på Max hamburgerrestaurang vid gamla Ullevi, tråkigt nog hade typ alla 59 000  människor som såg konserten samma tanke som vi så lite trångt blev det, för att inte tala om toakön... Ujujujujuj... :(


Vi dansade in på Ullevi vid halv åtta tiden, konserten skulle börja åtta, men självklart satt vi där och petade oss i näsan till framåt kvart i tio! (Vad hade man väntat sig) Men med trevligt sällskap och skit-dyr folköl i handen kan vad som helst bli kul...

När tanten väl dök upp blev det ett jävla drag! Att se nästan 60 000 människor tokvråla och sjunga/klappa är rätt mäktigt.. Hon blandade både gamla och nya låtar.. Mixade mycket och hyllade självklart Michael Jackson, RIP.


Efter konserten blev vi förvånade över vår p-bot.. ..inte.. vi parkerade i princip utanför ingången och räknade med det, annars hade vi typ fått parkera i Jönköping och det var inte så lockande.. Hmm..

Vi tog oss igenom havet av människor och surrade om vi skulle stanna i gbg eller åka vidare till smögen eller så..

Det blev att vi hamnade i Trollhättan, på tok för sent.. :( typ tio i två... Så det var bara att ta en natt-macka på Seven eleven, leta upp nåt trevligt villaområde att parkera bilen i och sooova... Vilket vi gjorde, i bilen.. Rätt skum känsla men ändå helt ok, vaknade vid tio på morgonen, vek upp sätet åkte till samma Seven Eleven och åt en frukostmacka.. ;)


Yess har fått tankar på att flyttav till Karlstad så istället för att ta den normala vägen hem så rundade vi den fina sjön vänern för att luncha i Karlstad och känna på klimatet..


Vi kom aldrig fram till lunch-tid...


Hittade ett Ikea på vägen, whiee...

Sjäälvklart åker man inte förbi Ikea ;)

Det fick bli Ikeas köttbullar till lunch och lite småshopping,innan vi tog en raggarunda genom Karlstad.. fin stad, har bara varit där en gång tidigare..


Sen bar det av hemåt igen, vilka små gulliga samhällen det finns i sverige, tråkiga och dötrista men gulliga.. och folk verkligen bor i dom! Helt otroligt..


Trötta och sjuka (jag; halsont) så kom vi tillbaka till tok-stan.. Jag tog en dusch, en påse godis och sen var det natt-i-natt för mig...


Och självklart försov man sig första dan efter semestern! Starkt jobbat! ;)

Men som vanligt en kul roadtrip med big sis'... :D


Nu ska det sovas igen för att sen vakna till en ny dag som tar slut och sen sova igen... runt runt runt..


Hihi..



Snacka om tok-fort...!

Semestern går mot sin sista helg! Fan så fort det har gått... Men har hunnit med både mycket och lite! D.v.s. både nytta och slappa! Förra veckan var vi ju i idre med fossilerna.. Det var riktigt kul, men vi var nog lite för engagerade de första dagarna, så slutet på veckan blev det mest slappa faktiskt... Men de va skönt, det är ju sånt som behövs ibland på semestern.. ..oxå.. :)
Däremot har ju träningen blivit lite lidande de sista veckorna.. :( Tävlingen närmar sig i Eskilstuna nästa helg och man är väl inte helt på topp.. *gaaah* Men det ska bli jxxxigt kul!! Och har man tur så syns man ju i tv-rutan också...
..förmodligen den som ligger sist i leran och hyperventilerar!
Kanal 6 har ju haft ett samarbete med Powerade, så han Teddie som synts i reklampauserna ska köra sitt race, så det blir nog ett himla kalas där skulle jag tro! :D
Måste hämta ut min Skötkarlen Rör cykeltröja så att Jojje kan få lite reklam-tid i TV-rutan!  ;)

Här är lite bilder från friluftsveckan... :)


        
        

Riktigt nice..

Sen vi kom hem har det bara varit slappa som gäller, sovmornar och filmkvällar.. Förutom i onsdags, då var jag ute för första gången på min semester. Jag, Jimmy, Lill-Jess, Chrille och Nizze tog en krogrunda, först Sorbon sen CP och sist men inte minst Stanleys. :) Va rätt kul faktiskt.. Om man inte räknar med dagen efter vill säga.. *Usch!*
Ju mer sällan man festar desto mer bakis blir man... Ujujujuj.. Eller så är det åldern, har ju faktiskt hunnit fylla 25 också i semesterkrokarna! *usch igen*

Igårkväll var vi jag, lill-Jess, Chrille, Jimmy, Nizze och Dottie uppe på grönan och härjade runt lite. Åkte ju självklart nya Insane, tror aldrig jag varit så rädd förut... Hjärtklappning i kön, hjärtklappning påväg upp och hjärtklappning efteråt!  Fy Faaan vad grym den var! Men inte så illa att jag inte skulle kunna åka den igen.. Härligt läskig sådär..
Och på tal om läskigt, som vanligt bajsade man ju nästan på sig i spökhuset igen... Att man aldrig lär sig!! :) Jimmys tröja är nog aningen längre på sina ställen just nu.. *haha*

Idag har det varit en sjödag, åkte ner till Trosa och jag, Jimmy, Joel, Peter, Mackan och Jonas var ute och åkte båt, grabbsen åkte ring, men jag hoppade över det med mitt ryggont.. Det är säkert sen badmintonen som jag och Rocky spelade i onsdags, fan vicken träningsvärk jag har i skinkorna! *ajajaj* Och Yess har ju en förmåga att alltid slå mig i rumpan, det lilla pervot.. ;)

Jaja, nog om min rumpa, ikväll är det klippning och slingor på schemat. Sen blir det nog sova.. Imrogon-bitti drar jag och Yess ner till götet ochspanar in Madonna.. Ska bli jättekul!
Alltid kul att åka på en roadtrip med syster-yster! :D Let's freak out!!

*haha*

Jaja, puss och godnattis!

RSS 2.0