Miiilanooo...

Vart ska man börja då?? Hmm..

Jag och syrran skulle med flyget till Milano i lördagsmorse från Skavsta kl 07.30. Men så blev det ju inte riktigt..

Hmm...

Självklart försov vi oss, jag vaknade kl 06.57 och tänkte bara "fuuuuccck!" Om tre minuter ska vi checka in.. Hmm igen, svårt att komma fån Södertälje till Skavsta på 3 minuter.
Hursom längde vi oss iallafall in i bilen och åkte ner till flygplatsen. Eftersom jga gjort en s.k. online incheckning tidigare gick det inte att boka om våra biljetter, tyvärr, för det gick nämligen ett flyg till Milano kl.10.00. Men biljetterna till det flyget skulle kosta oss 3000:- styck. =O

Vi kliade oss i skallen ett tag och bestämde oss istället för att åka ca 10 mil norrut och försöka på Arlanda. Full gas! Naturligtvis ringde vi till Arlanda och försökte kolla om det överhuvudtaget gick några flyg till Milano under lördagen, men det kunde dom inte svara på eftersom man var tvungen att ringa direkt till olika flygbolag. Fuck igen!

När vi kom fram till Arlanda var det bara att börja leta bland olika flygbolag, det verkade som att de enda som skulle till Milano var SAS. Dom skulle däremot ta 10 000:- styck för biljetter ner dit. Självklart för dyrt..

Efter ett visst antal rådfrågningar och liknande så fick vi reda på att EasyJet skulle till Milano kl.17.40. Och eftersom hotellet redan var bokat och inte kunde avbokas och vi verkligen ville åka så var det... Taget!

1200:- kr fattigare, var, senare, och inbokade på kvällsflyget, stod vi i kön till McDonald's för att äta lunch då jag kom på att (fuck ytterliggare en gång!) helvete, bilen är ju med oss på Arlanda men imorgon när vi kommer hem så kommer vi ju till Skavsta!
Vad gör man?? Med biljetter betalade och klara!? Vi klämde ner våra QP och tog en funderare! Hmm..
Jo, vilken kompis har körkort OCH bil? (Att ringa Kurtan i detta läge är inte riktigt vår grej, eftersom vi troligtvis skulle blivit idiotförklarade vid middagsbordet för all framtid)
Mia! Uuuundeeerbaaar människa! =)  Hon lovade att hämta oss på Skavsta dan efter och köra oss till Södertälje.
Då var det löst! *Phuu*

Vad gör man då på Arlanda i ca 6 timmar???

Dricker öl såklart! =) Men innan det barikerade vi tjejtoan för uppfräschning.. Vi gjorde oss iordning för en italiensk utekväll och fick ett antal höjda ögonbryn av andra Arlanda-fotingar, när vi "reclaimed the toilet". Men vad gör man?? Man sitter ju inte och väntar på att åka ner för att sedan krångla och göra sig iordning när man kommer ner, dessuto rör det sig ju rätt mycket folk på Arlanda på en lördag! Hög raggningsfaktor! =)

                                                                        

Här e vi! Inne på andra ölen! Mmmm... (Klicka på bilderna för att förstora dem!)
Tiden rullade på och samtalsämnena flödade, snacka om att lösa världsproblem! Hihi.. Vi hade faktiskt riktigt skoj under vår Arlanda-dag, och strax efter halv 5 kilade vi förbi säkerhetskontrollen och var färdiga för avresa...

Trodde vi...

Flyget var ju sjävklart försenat så det var bara att kila ett varv inne på taxfreen och sedan hänga i ytterliggare en bar.. Middagen fick bestå av en liten påse salta chips och ytterliggare en alltför dyr flygplats öl...

                                                                        

Eftersom det var ännu ett "billigt" flyg fick man ju inte mat på det (fast det får man nog inte överhuvudtaget alls nuförtiden) Så vi fick svulla i oss varsin "äkta" italiensk macka.. Mmm..

                                                                                         

När vi kom ner landade vi på Milanos norra flygplats, vilket också var en överraskning, för att vårt hotell låg nämligen på andra idan Milano, också utanför. *Gulp!* För att inte slösa bort all tid på att åka buss bestämde vi oss för att skita i hotellet (vilket e rätt kul eftersom vi bestämt att vi MÅSTE åka ner för att vi ÄNDÅ måste betala hotellet) Hmm...

Vi frågade oss fram och hoppade på en buss in till Milanos centralstation. Eftersom vi inte visste var vi skulle och vart man går ut nånstans så började vi prata med ett par lirare på bussen.
Italienare var verkligen trevliga, speciellt killarna, hehe... ;) Nä, men dom var inte påflugna eller jobbiga om man visade att man inte var intresserad. Vi fick hjälp att hitta till Milanos tunnelbana, där vi blev bjudna på varsin biljett till stationen vi skulle till. Grabbarna som bjöd oss verkade vilja bli någon form av reseledare till oss men vi tackade för biljetterna och sa att vi ville se os omkring jälva och att vi precis kommit dit. No problem! Som sagt, intresserade, trevliga, (för att inte tala om charmiga) men inte påflugna!

                                                                                                

Detta är en bild från tunnelbanan! Vi kom av på rätt ställe och började leta oss fram, frågade ett tjej-gäng om vägen och dom sa att vi skulle haka på dom. Det gjorde vi ett tag.

Som en liten instickare: Hur fan parkerar dom sina bilar!?!?!?! Överallt stod det bilar, bakochfram och snett och ja, precis överallt där man kunde klämma in sig! Shit! =)

Vi lämnade tjejgänget och kilade in på en mysig sport-bar längs bargatan som gick längs kanalen.

                                                                                             
Efter lite mer chips, öl och komplimanger letade vi oss fram för att komma till någon form av dans-ställe.
Vi hamnade mitt i nån form av demonstration för alternativa levnads-sätt (tänk Järna) men lämnade stället efter ett tag, verkade som att hela skiten när om helst kunde ha sprängts i luften så det kändes säkrast så! ;)

Oh my God! Italienare! Guds gåva till kvinnan! Alla (eller iaf många) verkar ha framavlats för att likna Antonio Banderas och e fruktansvär charmiga och trevliga! Hasselnötsbruna ögon, ljusbrunhy och mörkt hår! *gosh* hehe.. Men med lite ftertanke så är dom antagligen lika charmerande mot alla tjejer så man ska väl inte ta så seriöst på det... Men iallafall.. Hubelihubelihub...
Yess gick och kollade på vackra byggnader! (Va e det för fel på henne)

Tillslut hittade vi ett hip-hop ställe vi blev inkastade på! Schysst musik hela kvällen, alla och jag menar verkligen alla dansade och var dessutom riktigt bra på det! Speciellt killarna! Hela stället gungade i hip-hop toner, haha..! =)
När vi tog en lite "frisk luft" paus dök det upp en till sån där charmig italienare med gitarren i högsta hugg och började sjunga serinader för oss! =) Skulle man bo där skulle man antagligen bli kär ca 3 gånger om dan! Men allvarligt, finns det nåt charmigare?? =S
Vi dansade vidare till strax efter 4 och folk började gå vidare, vilket vi också gjorde, för att ta en taxi till stationen så vi kunde komma på bussen till flygplatsen, den andra flygplatsen på andra sidan stan! *gulp!*
Vi behövde ingen taxi, vi fick en privat, av en av Antonio Banderas troliga ättlingar *haha* Jättetrevlig snubbe, och ja! vi var försiktiga och satt med högsta beredskap och trängdes i baksätet! ;o) Självklart dansade han diverse latino-danser så Yess va ju inte sen med att byta mail-adress. *haha* Han hör väl av sig om han behöver en sovplats i sthlms-området och vi hör väl av oss om vi ska ner igen.. Vilket mycket troligt kan hända.. Hihi..

Kom i bra tid till bussen på centralstationen men dessvärre lite hungriga, återigen fick vi x-tra tjej-rabatt på bussen och busschuffören bjöd oss på choklad eftersom vi skulle få va hungriga i åtminstonde 50 min till. *Snällt*

När vi kom til flygplatsen hade vi ju återigen några timmar på oss innan flyget gick hemåt, så vi gick och åt, tog en kaffe och slappade. Yess fick äran att sova några timmar, och det var inte lätt att hålla sig vaken kan jag säga.. Men med monopol på mobilen, lite chips och dricka så gick det! Däremot sov jag so en stock när vi väl satt oss på flyget!
Mia hämtade oss, vi åkte hem till mormor och åt och hämtade Maykel. Sen var det bara att ta sig upp till Arlanda igen för att hämta bilen.

Väl hemma var det godis, glass och c/o Segemyhr som gällde, hann inte se mycket innan jag somnade in.. Man är lite trött efter ca 36 timars vakenhet! =)
Men grymt kul hade vi, även om det var en riktig snabbvisit så kom vi dit, festade, och kom med flyget hem igen! Allt det viktiga kom med, shoppa får bli nästa gång!

Som sagt riktigt lyckat och man har än n gång lärt sig att man ska inte planera för mycket, inte oroa sig för saker! Ibland är det bara att släppa saker och liksom "go with the flow...!" Och det kan bli hur bra som helst!!!

Ciiiaaooo Belllloooo!

Kommentarer
Postat av: Mia

MEN!

Det ser ju ut som om det är mer blont på ditt huvud en på Yess's skalle!! =O

Är detta sant?

Va nog lite trött i sändags iaf =P

Kram kram

2009-02-04 @ 19:46:28
URL: http://karlycke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0