ZZzzöndag.

Soft helg. =) I fredags va jag, Jess och Jimmy på hamnmagasinet och röjde lite. Började me en öl på O'learys men de va inge folk alls där, och då va ändå klockan elva typ. =S Trodde de skulle va mycket folk ute eftersom de va "lussevaka" men det har tydligen ändrats, folk kansek går ut på lucia nu.. =/ Hmm, skitsamma, vi hade iallafall rätt kul och hamnade på steg 2. D.v.s. öl och grogg, och med grogg menar man juh självklart jäger och redbull. =D Zuperzmarrigt!! Hiiihiii... Lördagen bestod av pizza, jönssonligan och zoffzlappande!
Kl 18.00 va de luciafirande i kyrkan, men självklart fick man sitta bakom en pelare (eftersom kyrkan bara består av pelare) så den upplevelsen va väl sisådär. =) Studsade ner i sängen igår vid 8-tiden med julmust och chips,somnade inom en timme och vakade vid ett. Drack vatten och somnade igen och vaknade halv 11 imorse.. Shit lite trött!! =) Nu e de bara en vecka jobb kvar till julledigheten, 3 veckors ledighet!!! *jippie* =D Ska bli skönt faktiskt..
Nu ska jag hämta upp Mayki, han ska gradera sig till gult bälte idag, så duktig lillkillen, vid 4 e de jessis dansavslutning på Estrad och sen ska jag till Järna och hjälpa Jimmy med lastbilen.

Kollar på de två sista säsongerna av Segemyhr och dom är inte i närheten av lika bra som de tre första.. Hmm... =/
Hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0