Göteborg.

I fredags drog jag, Jimpa och Joel till Göteborg för att gå på Lisebergs julmarknad och parta lite. Vi plockade upp Joel vid 4 tiden i Trosa och pös iväg, blev en rätt soft resa ner och Joel körde hela vägen stackarn... När vi kom till Göteborg hade vi lite problem att hitta hotellet vi skulle bo på men eftersom Joel e så smart hade han tagit med sig gps:en så det ordnade sig tillslut. Hela fredagkvällen satt vi bara på hotellet och surrade och drack lite bärs och grogg, de blev rätt kul faktiskt och aningen rund om fötterna ändå, man ska inte dricka på fredagar..... *Hmm..* Känns igen.. Gjorde ett litet foto-montage där det ser ut so om Joel kastar ut Jimmy från 3:e våningen vilket inte var så populärt hos den polske hotell-direktören som kom ut i korridoren i speedo-kalsonger och randig nattskjorta och gnällde lite... =( Bra å bli utkastade mitt i natten och utan att kunna köra... Hmm, vi lugnade ner oss lite och kollade fredag hela veckan istället.. Morgonen därpå fick jag reda på typ tjugo i tolv att man skulle lämna rummet senast klockan elva, men som tur va gjorde det ingenting eftersom rummet skulle va ledigt så vi hyrde det en natt till... (Alla hotell va typ fullbokade i Gbg, eftersom dom började sin stora julmarknad den här helgen.) Vi drog iväg mot Liseberg men stannade till på Feskekörkan innan och käkade lunch, snacka om att det luktade fisk därinne, men man vande sig efter ett tag. De hade världens godaste kräftstjärtsröra på världens största macka... Mums!
Efter att återigen kört fel typ 200 gånger kom vi slutligen fram till Liseberg. Hade tur med kön påväg in, men däremot fick vi köa när vi skulle ut sen... =/ Knäppt. De va jättefint på Liseberg, glögg och julmusik överallt, och skridsko-banan som skulle va sveriges största va sveriges typ minsta men vi åkte nån timme iallafall.. Va jättekul faktiskt, grymt länge sen.. Måste rota fram Maykis skridskor så jag kan lära honom åka i år.. =D
Vi avslutade Lisebergs dagen på Tyrolen, jättemysigt ställe, men eftersom jag hade tagit på mig att köra så fick Joel och Jimmy äran att öla... Tänkte gå och äta på Rumpan Bar, men med vårt lokalsinne fick det bli Burger King vid hotellet istället.. Fick tips om att gå till ett ställe som hette Nivå, tydlign skitstort med blandad musik och blandat folk men vi e juh lite för spontana ;) för sån planering så vi drog istället till Trollhättan och hälsade på en kompis till Joel.. Jättetrevlig tjej som hette Maggan, vi våldgästade med sprit och sprite (inte jag som fortfarande va chaffis pga min haaallllsss...usch) Satt och surrade och spenderade resten av lördagkvällen i hennes soffa med julmust, smala sussi och diverse sexleksaker(!) =)
Vid halv 3 tiden började vi sjunga på refrängen, men istället för att knoppa kvar i Göteborg sen så tog vi vårt pick och pack och åkte hem. Jag körde de första 30 milen eftersom grabbarna grus hade groggat, (va aningen trött de första 15 milen innan övertröttheten knackade på dörren) =) Däremot tog Jimmy över de sista 8 milen till Södertälje, och vid halv 9 imorse va vi hemma igen... Hann knappt lägga ner huvet på kudden innan man duna in... Hihi, gick upp vid 1-tiden för att kunna sova ikväll, och det lär ju inte bli några problem.. ;) Om man har tur går det väl nån Wallander ikväll man kan somna in framför. Det blev en lyckad (trots nästan helt nykter, hihi) helg.. Och det har man bröderna Jäger att tacka för =D Känner nån dom?? Uuuunderbara människor! ;) Kan man ha annat än kul!? Tack grabbs för återigen en superskojsig helg!

*Kram kram*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi kör på torget, på fejk-isen!! Ja ja =)

2008-12-11 @ 19:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0