VARNING!

Snart är det galna paintboll-spelare lösa på ing1 igen.. =D *whiee*

Har byggt upp banan igen nu ikväll, tyvärr var det några idioter förut som roade sig med att köra sönder den med en fyrhjuling, men nu har vi skruvat igen de flesta dörrarna så förhoppningsvis får den vara ifred nu.
Blev rätt bra, trots att det försvunnit en del grejer... ...upp eldade!
Trist för vi det låg ändå rätt många timmars jobb bakom att släpa dit gamla traktor-däck, tompallar och annat skrot..
Tråkigt att världen ser ut som den gör.. Ingen kan väl tycka att det är kul när man får något förstört, så varför gör man så mot andra?? Kanske avundsjuka, men om dom lirarna ville vara med och spela så kunde dom ju fått det istället för att förstöra den.. Men men, kanske får sätta upp en lapp! *haha*

Hursomhelst, på söndag blir det spel av, om vädret tillåter d.v.s. inte för mycket minusgrader =O Ska bli riktigt skojigt!!!




Imorgon ska jag och jimpa till Linköping och kila in på Froggy's. Dom säljer wakeboard-grejer, jag ska spana in nån schysst våtdräkt och flytväst till sommaren.
Jimmy ska kolla in nya bad-brallor, ny wakeboard-lina och ett wakeboard torn till båten.. En liten uppgradering till sommaren. Alltid kul att kolla in en affär som har alla grejer på plats, istället för att titta på internet.
Sen är det bio på schemat, ska se "män som hatar kvinnor" har hört att den ska vara riktig bra..!
=)

Ska smälla in ett par träningspass också under helgen, blir väl cykling ute imorgon-bitti och sen simning på söndag morgon, riktigt tidiga träningspass på helgerna, men det kan ju va bra. Kanske man kan lära sig att stanna hemma några helgkvällar i månaden, och va allmänt social på det där nyktra sättet.
Börjar få iordning på andningen på simträningarna nu, har aldrig förut tänkt på att det är bra att andas när man crawlar *haha*
Löpträningen fungerar sisådär nu ute, det är isigt i Kusens backe så senaste passet blev terränglöpning bredvid spåret istället, men det gick ju lika bra det. Aningen jobbigare kanske.

Nu är det godnatt-is, ska som sagt tidigt upp imorgon, om man ska hinna ut och träna innan Jimpa kommer och plockar upp mig.

Nattinatt & Simsalabim

<3








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0