Går lite sådär lagom långsamt..

..tredje semesterdagen och det känns redan som man varit ledig ett par veckor. Rätt bra på att slappna av.. :)
Är iallafall en riktigt schysst start och hoppas det fortsätter såhär, vädret är hot hot hot.. men efter en 30- vinter så kan man ju knappast gnälla.. Soligt och fint varje dag!

I lördags tog vi en tripp till Fjäderholmarna.. Mormor växte upp på Ängsholmen som ligger mitt emot fjäderholmarna, och huset står kvar.. :) Tänk om man hade haft det nu.. *gosh*


Kanske inte världens bästa bild men där är huset iallafall, en liten idyll 20 min från sthlm city.. *moooop!*
Gammel-mormors 2:a på djurgår'n hade man ju inte heller tackat nej till, med utsikt över slussen och gröna lund... :D Memories return.. Fan va gött de va!
Men men, man får nöja sig med en 2:a i Lina Hage istället... inte helt dumt heller... ...eller...!? ;) Hmm..

Va ute och cyklade igår, brist på hitta-på saker och för mycket energi, skulle styrketränat armar egentligen men ja, det är ju nästan samma sak..
Sjuukt varmt var det, och motvind.. Det är sååå störande att cykla i motvind, så man nästan rullar bakåt istället för framåt, kanske skulle vänt på cykeln och cyklat baklänges... hmmm igen...
Blev den vanliga enhörna-nykvarn-tveta rundan med ett vatten-stopp i nykvarn, dax att skruva på en till flarra på cykeln om det ska fortsätta va så här varmt... *phu*

Imorse var det upp tidigt för att simträna, en halvtimme senare än vanligt men det kändes som att det var ett par timmar för tidigt istället... Usch, trött trött trött.. Men skönt när det är gjort! (när man är trött, annars är simning rätt skoj, fast bättre utomhus)
Smilade in mig på lite frulle hemma hos mormor och kurre efter simningen.. :)

I lördags var jag och Yess ute på en sis-kväll och firade semestern.. :) Började på Sorbons uteservering, sen en sväng till Eagles uteservering och sen tänkte vi rulla upp en sväng på Hamnmagasinet, men det var....nästan tomt! En lördagskväll, stans bästa uteservering...wtf!?!?
Okej, för sent att åka upp till berget så det fick bli Stanley's istället, där var det också tomt nästan....!??!?! Hmm..
Begravningen av bröderna Moussa spökade, det var därför det var helt tomt på folk ute..
Men va fan, mer plats till oss... :)
En kebabrulle och promenad hem gjorde att man dunade in strax efter 4 och den smällen fick man ju ta i söndags, som vanligt.. *usch* Igen, det är inte värt det... ;) Eller jo, en utekväll med sis är alltid lika kulså det var det helt klart värt...
Träffade Micke på hemvägen och tydligen hade det varit fullt med folk på berget, fan, skulle åkt dit först.. Helt klart det bästa stället att gå ut på om man ska ut i Södertälje, kanske för att det är 25 års-gräns och då mindre bråk och massa stök eller för att alla man känner har börjat gå dit.. En blandning säkert..

Nu ska det små-packas lite, ska ut i stor-skogen och paddla kanot och fiska lite.. :) Kul kul, var längesen! Fiska, tälta, grilla dricka en bira i kalas-vädret.. Kan det bli bättre!? Me like a lot.. :)

Tjingepling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0