Första semesterveckan har gått, och lite till..

Men det känns som man varit ledig längre :)
Beror nog på fint väder och att man hittat på lite saker.

Förra veckan blev det en tvådagars camping och kanotpaddling ute vid finnvik i Gnesta. Kalasväder hela tiden. Fick två firrar, en abborre och en gädda *ick* Abborre mums.. :)
Världens bästa vatten att plaska runt i, antingen var det för att det var varmt i vattnet eller för att det kändes fräscht.. eller en kombination.
Sov lite dåligt och det blev en seeeeg dag när jag kom hem. Men det var det ju värt.. :)



Helgen blev lugn, som vanligt nuförtiden ;) var nere i trosa en sväng i lördags och sa "hej", till något slitna Trosa-yra-firare som var inne på sin 3:e party dag.. :) När det var badtunna dax passade jag på att smita hem igen, blev skräckis-kväll hemma hos Yess och Oscar med Rebecca, Jonatan och Janne..

Träningen går bra, har börjat styrketräna lite smått allround för att försöka undvika skador. Mest ben för att hoppas att knät blir bra så jag kan börja springa ordentligt igen. Märkligt, var ute hela kvällen nu och spelade fotboll med kidsen och då kändes det ingenting.. *skumt*
Men ska ändå fortsätta med mer styrka och mindre löpning, sen får det bli cykel och simning. (Vart man nu ska simma eftersom de fiskat upp två drunknade från måsnaren i veckan, mindre fresh...) Får bli badhuset so long ;)
Zumban rullar också på bra, har haft möte med Yess idag på 550, ska försöka med ett samarbete däremellan, lite Club Zumba, med tema-kvällar på 550, kanske lite utomhus happenings m.m. De verkade gilla idéen så det kan nog bli kanon-kul! :) 

Haft en jättebra kväll med fotbolls-kickande, korvgrillning och trevligt sällskap. :) Att nåt så enkelt som att bara grilla lite korv och spela lite boll kan bli så kul, istället för att sitta inne alla fina sommar-kvällar och uggla.. :) Ger helt klart mer än en utekväll.. Iaf i mitt liv, just nu.. Och det är väl nu man lever!? *filosoferar*

Lite slappa, slappa, slappa i soffan efter två hårda matcher om Lina's interna VM guld, sen sova, simma imorgon-bitti och sen spela golf med Henrik. :) Ok, det är lite geek-stämpel på att spela golf, men det är ju jättekul! :))) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0