Packat & Glad! Flyttad & Klar! ...nästan!

Long time no see i blogg-heaven! Men det har varit en tuff förra-vecka.. ojojojoj.. :/ Man skulle beskriva den som ett svart hål i mitt livs historia..

Därför är det bättre att börja med veckan innan då jag egentligen skulle ha flyttat.. Men hissen sa upp sig.. Det blev en vecka bland flyttkartonger och allmän oreda i allt.. Ingen ordning i allting.
Den veckan avslutades med bio på fredagskvällen, var återigen och såg "en sommar med Göran" fast nu med Jimpa och Joel. Joel la av en klockren kommentar mitt i filmen då allt under en sekund var helt tyst, under den scenen i filmen då Göran träffade sin gamla klasskompis i smyckesbutiken, under scenbytet när alla väntade på vad som skulle hända kläckte han ur sig "Faan vilka rattar!" ..vilket ledde till att hela biografen började asgarva.. 
..och jag sjönk lite längre ner i stolen.. Tack Jojje! ;)

Sen var det hem och sova, lääänge.. för på lördagskvällen var siktet inställt på sista klubben på Tullen, skumparty! I vanlig ordning så var det förfest hemma hos Joel.. :) Bra musik, bra folk och massa bärrrrs! Blev mellanöl för mig, litar inte på mitt trötta öl-sinne numer..
En polare till Joel skulle spela covers på stadshotellet så jag, Joel och Danne gled dit en sväng innan vi skummade ner oss... :) Va jättekul, med blandat folk och live-musik med coverlåtar! Kan inte bli bättre, Danne vek av till Tullen lite innan oss, och innan dom stängde klämde vi in en bugg-tur.. Som kunde ha slutat med ett och annat lårben för nån stackars pensionär som kom i vägen..
..som vanligt! :D

Men men, vi fortsatte ner till Tullen för att möta upp de okultiverade covers-hatarna.. Had eingen aning om vad klockan var men det kändes som att vi presic kom dit när de tände lamporna och det var slut :(
Besviken som man blev började jag mula en av vakterna med skum och en (inga namn) började brottas med en annan kille på marken, rakt in i en glasflaska.. Hmm.. inte smart!
Fan vad det blödde... Va bara att plingelinga för att få en sjuktaxi in till Nyköping. Jag och "no name" hade tok-tur på akuten, det var ingen där så vi kom in på en gång.. De hade däremot haft 3 andra där under kvällen som kom från Trosas skumparty.. :)
Jag slocknade i väntrummet och nån timme senare när "no name" var ihopsydd och avglasad blev jag väckt, och hade fått för mig att "no name" hade börjat jobba där.. Helt galet i hjärnan! Total kortslutning!
Innan vi fick vår hemtaxi försökte den sämre hälften av oss att sno med sig taklamporna från en polisbil som stod utanför, inte heller vidare smart, så innan farbror blå kom tillbaka så hoppade vi in i en taxi, åkte hem, käkade tortellini, drack en bärs till (det behövdes ju verkligen) sen var det bara att knoppa in.. ..vid typ 07.00 på morgonen.. that's a hell of an afterparty! ;)

Söndan blev i horisontal-läge på soffan med cola och pizza..
Sen hemåt och fortsätta med horisontalläget, fast i sängen... och sova tidigt, bland kartongerna... :(

Måndagen var den stora nyckeldagen! My new cribb!
Både måndags och tisdagskvällen gick åt att tok-måla i princip allt! Onsdagen kom Alex över och hjälpte mig att bära massa grejjer, Oscar hjälpte till med tapeterna och Jimpa kopm över och hjälpte med de tunga prylarna.. I princip allt kom över, snacka om toimgång.. Hjärnan hängde inte med men kroppen bar grejjer! Men de är väl som vanligt...

Torsdagen sov jag första natten här hemma och det kändes lite konstigt att inte ha nån att säga godnatt till... :(
Sen blev det mest stök och bök under hela helgen, en tur till Ikea med Jimpa i fredags, massa fixande under lördagen, Janne kom hit och Karlsson tittade också in. Under eftermiddagen blev det storhandla av (glömde bort att äta typ varannan dag under veckan, bortsett från lunchen) så mat var efterlängtat.. Chippen, Joel, Jimmy och Bella var här och käkate, drack lite bärs och snackade skit på kvällen, men det blev lugnt ändå, ingen utgång.. Jag och Jimmy tragglade oss igenom Pulp Fiction som gick på TV.. Vilken skitfilm, att dom får kalla den en klassiker! :( Usch... :) 

Söndagen blev lugn men trött, lite härjande efter kablar på Jula, lite tvätta på kvällen, lite godis och lite sex and the city.. En perfekt söndagskväll. Chippen föreslog att vi skulle gå ut och käka på kvällen, men faktiskt... 
..jag orkade inte, plus all tvätt och en sjuuuk vecka! :/ Va helt färdig..
Men nu ser det skapligt ut och bara en flyttkartong kvar..
Trivs jättebra och känner mig redan som hemma.. :) *Whieee!*

Fick bli en löprunda nu efter jobbet, första på över en vecka och det kändes.. Blev en 5 km, kändes bra men segt i flåset.. Som tur är tar man ju igen det rätt fort igen!
Synd att det börjar bli så mörkt nu på kvällarna.. Svårt att hinna cykla ute utan lysen.. :( 

Tjingeling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0