"Man ska inte dricka på fredagar..."

...eller inte nån dag alls egentligen, om man inte gillar att må apa!

Eller egentligen inte apa, bara så jxxla trött i mössan! De va NHL2010 turnering igår hemma hos Mackan i Trosa. Riktigt kul, med projektor-duk och grym grafik på spelet. :) Så de va skoj, trodde det skulle bli rätt lugnt, bara tv-spel och en bärs eller nio.. Men nån kom på idéen att göra iordning en shot-kanna, så varje gång man gjorde mål, förlorade perioden, förlorade matchen så va det bara att hälla i sig en jättegod shot.. Spelet blev väl lite sisådär med tiden.. Hmm.. Eftersom man var tvungen att stöd-dricka ett par shottar om man inte fått nån på länge.. Uuuu..

Va väl back at Jimmy's place vid 4 tiden typ, fixade iordning en mysbrasa och somnade fort som fan. Och sov "ända till" nio(!) när Sejne ringde och påminnde Jimpa om att de va dax för lite möbel-shopping i Uppsala. Så med alldeles för lite sömn, och alldeles för lite dusch, och alldeles för lite av allting så hoppade vi in i bilen och åkte mot Strängnäs. Chuffören skulle kanske inte köra men han skulle ju "bara" köra från Trosa till Strängnäs så de va juh lugnt(!?!?!) Eller... ;)

De va jätte krångligt att ta sig till ladan där möblerna fanns, och när vi väl kom dit fanns det typ ingenting förutom lite bord, jxxxgt fina bord men ändå... Inge vidare när man e bakis och frusen *hutter hutter* Men jag ska inte gnälla, vi fick en rolig roadtrip istället för att ligga i soffan och fisa hela dan.. :)

Kom hem med en STOR godispåse, en iskall cola, sen va det bara att snurra in sig i en filt i soffan och kolla på filmen jag inte kollade på i torsdags. "I taket lyser stjärnorna" hette den, jättebra film, eller ja, kanske inte jättebra men de va en bra spelad film, stark och känslosam. Låg och småsnyftade lite i soffan.. ;)
Kan rekommenderas.. Om man vill se en sån film, kanske inget om man är sugen på en komedi eller skräckis!

Men nu ska jag fxn sova och hoppas på en piggare dag imorgon! :) ..med förhoppningsvis lite träning och sånt skoj!

*Kram*


Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Vill bara kommentera att jag var här...=)))))

2009-10-18 @ 00:41:09
Postat av: Mian

När du vill tjejen, när du vill =)

Jobbar tisdag och torsdag den här veckan....sen ledig :D

Call me :)

Kramen bananen

2009-10-18 @ 18:31:21
URL: http://karlycke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0