Höst-paintboll..

Nu börjar de bli rätt gult ute. :) Det är fint sånna här dagar när solen skiner, om det inte vore för att det är så brrr-kallt.. Man ligger alltid steget efter, är det inte vinterdäcken vid första halk-dagen så är det avsaknaden av bra jacka vid första frostmorgonen.

Men men, de e väl så de är å ska va antagligen.

Imorse var jag, Alex, Micke, Karlsson och Markus ute på vår ute-bana på ing1 och spelade paintboll för första gången på aslänge. Va riktigt kul, och fan sicket schysst väder vi fick! :)
Grymt mycket jobbigare än att spela på inomhus banan, som för-övrigt inte finns längre :( RIP.
Däremot var vi och kikade in en ny inomhus-bana efter spelet. Samma typ av plåt-hangar vi spelat i förut, fast de här varmer gömda och skruvar man bara ihop skjutdörrarna när man spelat klart så kanske den får vara ifred. :)
Fanns en dörr in till den också, så tar man bara med ett handtag så blir det nog super!
Vi ska träffas i veckan och köra dit lite material som vi kan ha och bygga nya skydd av. Då kan det bli mer spel, även i vinter om det börjar snöa. Kanon!

Igårkväll blev det lugnt och fredagsmys hemma hos Yessi. :) Med Idol och chips. Perfekt på fredagar!

Imorgon blir det jobb på Målis igen. Fortfarande många sjuka och de har kort om personal och vikarier som kan hoppa in. En ordinare personal och två vikarier har ju påbörjat sin "jorden runt resa" så det kommer nog bli ett och annat pass nu framöver.
Det är Tunaspelen i Eskilstunas inomhus-hall så jag ska dit med två boenden och tävla i friidrott. Ska bli jättekul, kommer träffa gänget från Hif där också antagligen. Och eftersom jag börjat hålla i deras träningar en dag i veckan så är det extra kul att vara där och peppa dom! Så duktiga! :)
Minuset är att jag även ska ha natten. :( Brukar bli rätt tungt efter att ha jobbat en hel dag, sen ha natten och sen gå direkt till ordinarie jobbet på måndag morgon. Men så kan det bli ibland. Får ta igen det på måndag kväll. :)

Dax att sparka fart i träningen nu också. Kollade över mitt träningschema senaste veckorna och där har det inte hänt mycket :( Den här sega förkylningen har satt sina förkylningsklor i mig alldeles för länge nu. *Suck*
Men känner efter en vecka med "blom-vatten" alias Echinaguard att det faktiskt känns bättre nu.
Så det är tid att lägga upp ett schema för hösten hur träningen ska se ut. Tråkigt att bara vara inomhus nu. Spinning, styrketräning och simning. Löpningen kan man ju ändå köra utomhus ett tag till innan snön och isen blir alldeles för jobbig. :)

Nu e de dax att hoppa in i bilen och åka upp till mormor på lite lördagsmiddag. Sen bli're hem å slappa med en bra film och en påse godis och sova tidigt. Så man orkar upp och vara en bra coach imorgon på tävlingen.

Hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0