Glad Påsk!

Då var det tajm för lite påskledighet då! :) Inte helt fel.. Hihi, har ingenting planerat utan ska bara "hang around da house", slappa och träna lite.. Men det är alltid skönt att veta att man bara kan ligga en hel dag och peta sig i näsan också, om man nu skulle vilja det!

Det har blivit massa träna på sista tiden, sprang milen för första gången på tid igår. Resultatet blev 01:02:14 det får man ju vara lite nöjd med, även om jag trodde det skulle bli under timmen, men jaja, next time!

Vädret börjar ju klarna upp nu och det blir ljusare, så skönt.. Man kan både cykla och springa ute utan pannlampa (inte för att man har det, men ändå)
Längtar bara till att få hoppa i plurret..
Vill köpa min 4-hjuling, så kan man införa nån form av lunch-bad, lite smidigare att bränna ut till pannkakan på en sån än att hoppa i bilen, ur bilen, låsa o.s.v. eller så e de inte det, utan bara min hjärna som begränsar sig. Vem vet??

Kvällen blir nog lugn, ska slå en pling till Jimpa och höra vad han pysslar med, kanske kolla in deras filmer från Skottland. Finns tydligen ett par delar av "Joel duschar".. Vet inte om jag vill se det bara, fick ju en skada på hornhinnan efter att a sett hans bleka skinkor på en klamydia-pråm för nåt år sen så man får väl ha en filt i beredskap.. ;) Riktigt traumatiskt..

På lördag blir det lite fest och grillat här hemma, vi ska dansa runt påsk-riset och sjunga påsk-sånger. Dricka påsk-must och leka lekar.. Hmm.. Känns som det ingår i nån annan årlig-tradition också! :) Kul att våra svenska traditioner är så varierande.. ;)

                                                                 

Kuckeliku!

:P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0