Värsta lugna helgen =D

Helt otroligt! En nykter helg! Halleluja, personalen på AA kan andas ut! =)
Fan så skönt de e att bara softa och inte va bakis nån dag!
Igår kom mormor och Kurtan instövlandes redan klockan 10.00 för en för tidig adventsfrukost.. Riktigt mysigt, ja va faktiskt uppe och inte grät redan halv nio och fixade iordning med ljus, glögg, pepparkakor och självklart "vanlig" frukost oxå! =) Vi satt och surrade ändå till tolv tiden nån gång, sedan tog vi en tur till nya NetonNet lagret i slagsta och kollade runt lite, tycker inte de va speciellt mycket billigare än nån annanstans men de e alltid skoj att gå och kika lite. Hihi, jag och Jimmy pratade om att åka upp också så de får bli en tur till.. =) Nizze (ja på Manpower, iallafall förut) e inneboende hos oss hela helgen och troligtvis några dagar till så snart e de fullt hus här igen när Jess och Mayki kommer hem. Men de e bara kul!

Resten av lördagen spenderades i horisontal-läge, först hemma i sängen och sen i Jimmys soffa med "Dont mess with Zohan" och "The Eye", den första va kul, den andra va en dålig skräckis... =( Fan dom måste hitta på nåt nytt nu så de blir lite läskigt! =/ Sen va de hem och sussa ändå till tolv(!) imorse.. ..och man va inte ens ute igår! Hmm...

Idag har det också varit lugnt, jag och Nizze kolla Idol på dan och sen nån debatt om uteliggare... Hmm... Tog en sväng på Nautilus men jag börjar bli förkyld *host host* så de gick inge vidare, en styrkträning när man e sjukis ska inte va farligt så de e väl bara att köra på! (hoppas jag)

Nu e de bara tvättstuga och Wallander som gäller sen e de sussa kudde och jobba imorgon... Nästa helg drar jag, Jimmy, Joel och eventuellt Chippen till Göteborg och spanar in Lisebergs julmarknad och kanske dricker "en" öl så nu har man nåt att se fram emor igen... (Förutom bandit-boat den 26 april) Hehe..
Just de, ja å Jimpa beställde Jägermeister-grejer igår... De blev ett "nattlinne" såg ut som och tänker användas som en klänning och Jäger-mattor till bilen! Ett måste nu när den blivit Jäger/carpe diem-edition!! Enda exemplaret i hela världen! De e förövrigt Jimmys och bara Jimmys fel att man fått Jäger-spader! Framtiden såg ändå rätt ljus ut för mig en gång i tiden! =( Dame him!! *The hills are *ehh?* alive(?) in the sound of music...*

Kommentarer
Postat av: jimmy

hehehe exelent

2008-11-30 @ 20:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0